dinsdag 14 augustus 2018

Miele wasmachine watertoevoer lampje knippert

Miele wasmachine controlelampje watertoevoer knippert of brandt. Wasmachine kapot en repareren » Afvoer lampje knippert bij Miele. In het display ver- schijnt: "- - -".

Miele wasmachine watertoevoer lampje knippert
Als je de pomp schoongemaakt hebt en er gaat dan het lampje water toevoer knipperen kijk dan of de kraan dicht of dat je water gelekt hebt tijdens het. MIELE LAMPJE WATERTOEVOER en WATERAFVOER branden.

Zondag begon halverwege het wasprogramma het lampje van de watertoevoer (PC) te knipperen. Het is begonnen met de storing watertoevoer ( roodlampje ).

Miele wasmachine watertoevoer lampje knippert
De lampjes waterafvoer en watertoevoer knipperen wat moet ik nu doen? Toen ik de eerste keer deze code kreeg heb ik de wasmachine na het stoppen leeg. Ik heb een miele en daar staat in de gebruiks aanwijzing: na het schoonmaken. Ik ben geen wasmachinedeskundige, maar knipperende lampjes duidt voor mij op problemen in de watertoevoer. Controleer dus of de wasmachine nog water. Pakt gewoon netjes water lampje van de wasmachine brandt op wassen.

Pluspunten Schnelle Rücksendung der reparierten Platine. Misschien is de wasmachine niet goed aangesloten op de netvoeding. De klep van de watertoevoer kan gesloten zijn.

Miele wasmachine watertoevoer lampje knippert
Zorg ervoor dat de watertoevoerklep.

Trommel draait niet, lampje spoelen knippert. Vervolgens gaat hij direct in de storing lampje spoelen knippert. Vanmiddag gaf onze wasmachine de storing F14. Als ik een wasprogramma of centrifugeren kies dan sluit de deur wel af, maar het lampje "deur gesloten" blijft knipperen. Een IE errorcode kan duiden op problemen met de watertoevoer. Ignis vaatwasser storing - Lampje start knippert 6X keer - Miele Reparatie Nederland. IKEA vaatwasser storing - Lampje start knippert 6X keer - Miele Reparatie Nederland. Bovengenoemde storing kan voorkomen bij Miele, Bauknecht, Whirlpool, Ariston, Bosch, Etna, Pelgrim, Zanussi, AEG. Het aansluiten van de watertoevoer.

De Start - toets is aan het knipperen. Het wasprogramma is afgebroken en er gaat een controlelampje branden. Alleen van deze Miele -onderdelen kunnen wij garanderen, dat zij. Whirlpool vaatwasser storing - Lampje start knippert 6X keer - Miele Reparatie Nederland. Het lampje “ deur open” knippert hoewel de deur van het apparaat goed gesloten is.

Zodra in het programmaverloop het controlelampje knippert van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.