zaterdag 18 augustus 2018

Zweetplekken in donkere kleding

Hoe krijg je zweetvlekken uit je kledingstukken? Zweetvlekken Verwijderen Uit Donkere Kleding. Gelukkig ruikt hij niet en gaat ook zijn kleding niet stinken na het wassen.

Zweetplekken in donkere kleding
Zelfs na je kleding gewassen te hebben kunnen de zweetplekken behoorlijk.

Schoonmaakazijn is op kleding - en wasgebied echt een middel om rekening mee te houden. In witte kleding blijven er na het wassen gelige vlekken over, in zwarte. Gele zweetvlekken onder de oksels verwijderen door het kledingstuk twee uur in.

Zweetplekken in donkere kleding
Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt. Het is daarom belangrijk dat zweetvlekken snel.

Vanish Oxi Action Gel verwijdert zweetvlekken en zorgt voor een stralend en fris. Je kunt dan dus beter kiezen voor een donkere kleur, ondanks dat. Verder is het ook goed om qua kleding te letten op de stof die je uitkiest. Hierdoor kies ik er dan vaak toch maar voor om weer donkere shirts aan te. Ik wil gewoon eens lekker in witte kleding rond kunnen lopen. Een goedeavond beste fokkers, Ik heb een vraagje heeft toevallig iemand een tip hoe je zweet of doe vlekken kunt verwijderen. Je koopt een stralend wit T-shirt, maar na een beetje zweten en een beetje deodorant ontstaan er van die gele zweetvlekken.

Zweetplekken in donkere kleding
Hoe haal ik gele zweetvlekken uit mijn kleding of overhemd? En meer specifiek, hoe krijg je vlekken uit witte kleding ? Het gaat om verschillende kleuren van licht tot donkere shirtjes. Last van zweetvlekken op je kledij ? Ontdek hier de gouden raad van Tante Kaat en lees online hoe je die zweetvlekken kunt verwijderen. Iedereen kent wel die lelijke gele vlekken die achterblijven in witte kleding als je. Lees: zweetplekken en zweetvlekken in je kleding. Jouw lievelingsshirt: het liefst trek je hem elke dag aan. Je gaat er goed mee om en wast hem keurig op dertig graden, maar na verloop van tijd.

Het lijken zweetvlekken, maar eigenlijk. De titel zegt het al, heb een zwart truitje met een witte deodorant vlek erin. Heb hem al een paar keer gewassen ook op verschillende graden. Iedereen zweet wel eens, maar het is vervelend wanneer je zweetvlekken in jouw kleding hebt. Zelfs de gele zweetplekken zouden ermee als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Test voor de zekerheid wel even of de kleding niet verkleurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.