zaterdag 22 september 2018

Bosch 15 meter snoer

Stofzuigers met lang snoer vind je bij Stofzuigerstore. Dankzij het extra lange snoer van maar liefst 15 meter ga je veel sneller door. Een grote bewegingsvrijheid en optimale flexibiliteit tijdens het stofzuigen dankzij een extra lang snoer en een sensationeel actieradius van wel 15 meter.

Bosch 15 meter snoer
Handige hulpen voor kleinere klusjes: kruimelzuigers van Bosch. Zonder snoer en net zo krachtig als een conventionele stofzuiger. Zo garandeert 15 meter actiebereik alle bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Op zoek naar stofzuiger 15 meter snoer huishoudelijke apparatuur? Ik had een Bosch die al deze problemen niet heeft en kon bovendien ook nog kleine.

Er zijn onder andere van merken als Philips, Dirt Devil en Bosch diverse stijlvolle en stoere modellen beschikbaar in diverse kleuren. Wellicht zijn de nieuwe stofzuigers van Bosch dan iets voor jouw! Nu gaat het snoer ook steeds moeilijker in de stofzuiger. Extra groot bereik van 15 meter Dankzij de snoerlengte van 12 meter en de 360 graden. Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Prettig in het gebruik; Gewicht en volume; Geluid; Werkbereik; Snoer. Met een lang snoer van 15 meter kun je grote delen van het huis doen zonder van stopcontact te.

Snoer, 15 meter -haakse stekers-, GDP200D BUSINESS PLUS.

Bosch 15 meter snoer
Stof en vuil langs plinten worden ook goed opgezogen. Oprollen van 15 meter snoer kost soms wat moeite. AEG en Bosch hebben snoeren, die langer dan tien meter zijn. Zo kun je een groter oppervlak zuigen zonder de stofzuiger te hoeven verplaatsen. Doorzoek de Kelkoo categorie Huishoudelijk op bosch 15 meter snoer.

Vergelijk prijzen van bosch 15 meter snoer in Huishoudelijk en vind de laagste prijzen. De 12 meter snoer (dus 15 meter actieradius) was een specifieke eigenschap waarop we. Ik heb al 10 jaar of langer zelfs een goede Bosch van onder 100 euro. We hebben eentje van Bosch gekocht met 15 meter snoer ! Beste reinigingsprestatie ooit bereikt door Bosch dankzij het QuattroPower System:. De stofzuiger met extra lang snoer en meer b. Er komt maar een kort stuk snoer uit, de rest van de 15 meter blijft er in zitten.

QuattroPower systeem, extra lang snoer voor actie radius van 15 meter, 700watt vermorgen, energie label ABAA. De 700 watt stofzuiger heeft een extra lang snoer van 15m voor een grote bewegingsvrijheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.