zondag 30 september 2018

Epileer touw kopen

Bella epileerdraad is van 100% Egyptisch giza katoen. Het is het enige draad dat een Aloe Vera coating heeft waardoor ontharen minder pijnlijk word. Wenkbrauwen epileren met touw, hoe gaat dat in zijn werk?

Epileer touw kopen
Nu kun je natuurlijk zelf een draad kopen en daarmee je wenkbrauwen gaan epileren. Nieuw in Nederland Antibacterieel Epileer Draad, ook wel eyebrow Thread genoemd.

Dit touw is werelds eerste antibacteriƫle 100% katoenen. Dat touw wat je in een naaimachine doet.

Epileer touw kopen
Het epileren met een touwtje is hygiƫnisch omdat je de huid niet aanraakt met je. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Epileren met draad of touw is een zeer oude methode uit het midden oosten om.

Katoenen draad voor het epileren met touwtje oftewel threading. Band andazi" is een Perzische methode waarbij het haar wordt verwijderd met behulp van sterke. In het Verre Oosten is het al lange tijd heel gewoon: wenkbrauwen epileren met een touwtje. Inmiddels begint het ook in Nederland en omringende landen. Vind epileren met touw op Marktplaats. Informatie over de oude techniek epileren met de draad om tijdelijk te ontharen.

Epileer touw kopen
Deze techniek wordt door Sabrina professioneel. In dit filmpje laat Mascha zien hoe je kunt epileren (op je gezicht) met een.

Beauty blog: epileren met touw (threading). Daar zit ik dan bij de kapper, om mijn uitgroei bij te werken. Ik ga altijd naar dezelfde kapsalon, een. Ik epileer mijn wenkbrauwen zelf, scheelt je een hoop geld. Ze trekken het touw strak en daarmee wordt het touw zo scherp dat het dus ook.

Met een touw of een draad worden de. Het klinkt misschien wat vreemd, om te epileren met draad, maar het is een techniek die best vaak wordt toegepast. De techniek is vooral bekend in het. Deze traditionele ontharingsmethode kent zijn oorsprong uit het Midden-Oosten en bestaat al sinds de tijd.

Bij Kapstars Haarmode in Enschede zijn wij gespecialiseerd in Oosters epileren met draad. In onze kapsalon in Enschede epileren we met draad. Die ga ik ook eens kopen, tis net of hoe ouder ik word hoe voller mijn. Epileren is eigenlijk hetzelfde als waxen, alleen trek je de haartjes er dan stuk. Met touw kwam er ook geen middeltje op mijn huid, maar dat kon ik niet. Geleverd met 40 meter touw en speciaal threading poeder en kabel. Dat is goed, maar epileren met een touwtje is op dit moment veel hipper. MICRODERMABRASIE € 250 ex btw; HARSEN € 150 ex btw incl starters pakket; HOT STONE MASSAGE € 250 ex btw; EPILEREN MET TOUW € 206,- ex btw.

In Turkije heeft bijna elke kapsalon wel iemand die kan epileren met touw, het is snel. Lijkt het je leuk om op een hele andere manier te leren epileren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.