vrijdag 21 september 2018

Lg wasmachine storing le

LE ,, Overbelasting motor of deurslot. Witgoedreparatiebedrijf De Waswacht komt de LG IE storing regelmatig. Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem met mijn wasmachine.

Lg wasmachine storing le
LG wasmachine - Radar - het consumentenprogramma van. Nou, ik heb inmiddels de wasmachine open gekregen.

Hij geeft hierbij de volgende storing aan: LE. Draai de kraan dicht en trek de stekker van de wasmachine uit het stopcontact ② Draai de watertoevoerslang tegen de klok in om deze te.

Lg wasmachine storing le
Storing IE; Storing OE; Storing UE; Storing dE, dE1 of dE2; Storing LE ; Storing AE; Probleem. Dit betekent dat er een probleem is met de watertoevoer. Zojuist een nieuwe wasmachine gekocht, weer een LG, maar dan een 12kg.

Tot afgelopen jaar toen bleef hij steeds van alles aangeven LE OE, dus de. Heeft daarna weer een jaar goed gedraaid om vervolgens de LE storing te. Wij hebben een overzicht met alle wasmachine storingen en foutcodes. Samsung 5E foutcode; Samsung LE foutcode. De LG F14U1TBS2 is kennelijk vrij nieuw en erg populair, dus ik had. Watertoevoer foutmelding kan ook duiden op onvoldoende water afvoer.

Lg wasmachine storing le
Na het inlaatventiel en de niveauregelaar vervangen te hebben houdt ik de volgende storing : Na 5-10 minuten begint de het programma met extra watertoever.

Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen. Geeft uw vaatwasser, wasmachine of wasdroger een foutcode aan? C6: storingsmelding : Druksensor defect, kookveiligheid schakelaar- of kabel defect. Sifon veroorzaakt in de afvoerslang LG EI : of E1 : lekkage fout OE : Afvoer. TE : NTC fout FE : bovenmatige watervoorziening LE : Motor fout UE : Vario Motor fout. Fouten wasmachine LG : error codes en frequente fouten, UE, OE, CL, IE, wat te. Dit is een van de meest voorkomende storingen in de machine LG. Error " LE " alleen voor dit doel en geprogrammeerd.

Als een wasmachine stopt tijdens een wasbeurt, kan dit diverse. Als er een storing is gaat de programma knop draaien. Wasmachine (voor afwasmachine: scroll naar beneden.). Dit zijn de foutcodes die in het display van LG (amerikaanse) koelkasten weergegeven kunnen worden. Ik weet niet hoe het bij LG zit maar bij onze Bauknecht is er ook een. Je kan ook gewoon de wasmachine even optillen en schudden zodat de. Storingscodes en foutcodes van wasmachine, vaatwasser, wasautomaat. Nu tijdelijk: lg fh4u2smd9 direct drive wasmachine voor slechts € 435,53.

We hadden de storing echter binnen de garantie gemeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.