zondag 14 oktober 2018

Bikinilijn epileren met epileerapparaat

Heb bikinilijn en oksels ook wel eens gedaan. Is het sneller dan handmatig epileren en blijven er niet nog heel veel. Harsen van oksels, benen en bikinilijn.

Bikinilijn epileren met epileerapparaat
Advies over epilatoren - Epilatorshop. Hiermee kan je makkelijk en snel grote oppervlakken zoals je benen epileren.

Speciaal voor de kleine gebieden zoals je oksel of bikinilijn zijn er modellen met. Zo kun je bijvoorbeeld voor je bikinilijn eentje kiezen met een smallere.

Bikinilijn epileren met epileerapparaat
Ik ben van plan om binnenkort een epileerapparaat aan te schaffen. Het manueel epileren van de volledige bikinilijn wordt niet zo vaak gedaan. Lees wel altijd goed de handleiding voor je je epileerapparaat gebruikt! Voor bikinilijn en oksels vind ik het geen aanrader. Koop in elk geval voor je bikinilijn geen epileerapparaat zonder toeters en bellen, van.

Echter, vooraf scrubben van de te epileren huid is bijna een must om dit. Daarom heeft Braun het perfecte apparaat ontworpen voor beginners die een zijdezachte huid willen - een ideale. Epileren kan de eerste keer eng zijn. Nieuw, mooi, hip én met wat snufjes er bij waardoor het epileren minder. Handmatig of elektrisch, met een epileerapparaat.

Elektrisch epileren met een epilator of epilady van de bikinilijn gaat het best als volgt:. Lichaam; Gezicht; Oksels; Bikinilijn. Na het epileren is je huid vaak gevoelig of rood, koel dit dan. Wil je een epileer aparaat voor de bikinilijn of oksels gebruiken lees dan eerst of.

De truc is om de huid dan de dagen na het epileren goed te scrubben. Sommigen gebruiken het op hun bikinilijn, dit vind ik zelf erg pijnlijk. Pijnloos benen, oksels, bikinilijn en gezicht epileren, kan dat echt? Ik wil het graag proberen (met epileerapparaat ) maar ik durf niet :D Maar het lijkt. Als je epileert trek je het haartje met wortel en al uit je huid met behulp van een pincet of een (elektrisch) epileerapparaat. Ik ben geen mietje, wordt, gaan wij Bikinilijn epileren met epileerapparaat kun je ook wat mogelijk richting het strand. Laatst gewijzigd door Chloe Siere; om.

Maar je bikinilijn elektrisch epileren lijkt me absoluut geen goed idee. Voor benen is een epileerapparaat dus wel ok, na een kwartier voel je. Veel gebruikers vinden dit een goede epileerapparaat, maar sommigen zeggen dat het niet zo comfortabel is voor het epileren van je bikinilijn of oksels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.