dinsdag 16 oktober 2018

Halsbeleg v hals

Halsbeleg, versterkend plakvlies en nauwkeurig stikken zijn de. Deze korte video legt stap voor stap. Als een halsrand een uitgesproken vorm heeft, zoals een ronde hals of V - hals, dan wordt de halsrand afgewerkt met een beleg.

Halsbeleg v hals
Het maken van een v - hals is een vrij secuur werkje, maar als je er de tijd voor neemt, dan kun je het makkelijk jezelf eigen maken.

Tutorial V - hals in tricot of: De pyjamajurk! Speld de stof rondom de hals op elkaar en naai een naad rondom. Maak kleine v -knipjes op de ronde gedeeltes van de halslijn. Af en toe kom je ze wel tegen in de knippie of ottobre. Hemdjes sew along III - door Mamasha; Hemdjes sew along IV - door Mamasha; Hemdjes sew along V - door Mamasha. Luna valt op door haar bijzondere halslijn! Luna heeft een halsbeleg en daardoor geen boordje nodig.

De V - hals kan naar wens in grootte en breedte. In deze tutorial legt Multivroon uit hoe je de hals van een T-shirt of tricot jurkje kunt afwerken met een. Stik de schoudernaden van de halsbelegdelen. Stik het beleg op de goede langs de hals. Twee stofvouwen gemaakt met elk het midden van het v -patroon, voor- en achterpand zo.

Halsbeleg v hals
Verder heb ik een hals beleg gemaakt en een biais bandje voor het. Vorige week maakte ik Dit Hemdje en kreeg ik een aantal keer de vraag hoe ik de randen van de hals en armgaten en de onderkant had.

VERWERKEN VAN EEN HALSBOORD AAN EEN V - HALS. Platte kraag met punten (voor V - hals ) 111. Wil je een gevoerde jurk, knip dan geen halsbeleg of armsgatbeleg, maar knip alle delen. Gevolg: een schitterend v -vormig gat in mijn achterpand. Zuschneiden: Gewünschte Länge ab Schulter messen und entsprechend zuschneiden. Haken - tutorial: Zomervest met V - hals en raglan mouwen by Vonnes. Het patroondeel dat je gebruikt om randen af te werken, bijvoorbeeld aan de hals - of armuitsnijding, ritssluiting of middenvoor.

Een beleg kan ook op andere delen worden toegepast, zoals bijvoorbeeld bij een ronde hals (zonder kraag), bij armsgaten (zonder mouwen), bij de inkijk van. In plaats van fronsjes aan de hals, maakte ik een springplooi. Gratis patroon getest en mega goed bevonden: "Summer Vibes V -neck". Dan wordt de naad vastgestikt op de voering langs de halsrand en langs de mouwranden (bij een mouwloos jurkje wel te verstaan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.