vrijdag 30 november 2018

Kistje met slot xenos

Het boek heeft een houten kaft en binnenin een metalen kistje dat alleen maar. Berg je spullen die van belang zijn dus veilig op, draai de kluis op slot en sluit. Geldkist Pavo met cijferslot 300x240x90mm donkergrijs.

Kistje met slot xenos
Helaas hebben wij niets gevonden voor " xenos ". Een paar jaar geleden had autodrop van die kistjes met slot, wie.

Als ik nou nog eens wist waar ik dat ding gekocht had. Deze pagina toont Xenos webwinkel aanbod per winkel, met categorie kistjes met trefwoord slot.

Kistje met slot xenos
U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen. Aidapt - wandmontage sleutelkluis - weerbestendig - cijferslot. Dit kistje met cijferslot is ideaal voor het opbergen van b. Bij oudere mensen is vaak de tijd een moeilijke kwestie en gaan ze zelf op pad om weer. Handson kluis inbraakwerend S23EL met elektronisch slot.

Als het te koop is dan zou ik indd bij Xenos kijken! Weet iemand trouwens waar je niet al te dure kistjes kan kopen waar je een slot op kan zetten? Bij de xenos hebben ze geen kistjes die op slot. Het zilverkleurige geldkistje is voorzien van slot met twee sleuteltjes en bezittingen veilig op. Ontdek alhier de beste webwinkels met aanbiedingen van geldlades met gewoon slotje of cijferslot. Zie hier de vervanging: twee kistjes van de Xenos resp. Sleutel en slot van Artemio Oldies, beetje wit geverfd. Vind houten kistje met deksel op Marktplaats.

Dit leuke bijzettafeltje van een veiligkistje vonden we erg leuk en origineel. Tot slot bevestig je een luxe kwastje aan de ring van de sleutelhanger. Alleen moet je dan aan het slot mechaniek een plaatje maken voor een oog voor. Haha, toch wel, maar als de Xenos of Blokker zoiets blijkt te hebben is dat ook prima :). Geen metalen kistje, dus de vraag blijft openstaan. Xenos, de meest verrassende funshopwinkel van nederland.

En tot slot, de losse bakjes waar je armbanden en oorbellen zonder haakje in kwijt kan. Heb hem nog niet zien staan bij de Xenos hier, maar ga zeker ook even in Amsterdam kijken. Maak dan een badkamerkast van oude aardappelkistjes. Title: Xenos woonmagazine, Author: StudioBont, Name: Xenos. Cadeau: geef een schatkistje als huwelijk cadeau met daarin klein- of grootgeld.

Ludiek: zet het geld op een bankrekening en laat ze zelf de pincode kraken; Ludiek: stop het geld in een koffer met een cijferslot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.