donderdag 27 december 2018

Afvoergaatje koelkast reinigen

Spring naar Afvoer schoonmaken - Ligt er water onderin de koelkast ? Dit wordt vaak veroorzaakt door een verstopt afvoergaatje achterin de koelkast. Het was veels te lang geleden dat ik mijn koelkast had schoongemaakt. Dus lag er achterin, bij dat gaatje, een soort van rood slijmerig prutje. Je trekt de koelkast open en er komt een hele nare geur uit. In het afvoerputje achter in de koelkast bevindt zich vaak nog vuil, dit kan zorgen. Het is makkelijker om de koelkast te reinigen wanneer hij niet helemaal gevuld is. De ingang van de afvoer zit onderin aan de binnenkant van de koelkast, vlak.

Toevallig kwamen wij er net achter dat onze koelkast een druipwatergootje heeft. Met deze tips is je koelkast in no-time weer schoon en fris. Denk ook aan het afvoergaatje in de achterwand. De HuishoudCoach vertelt je hoe je jouw koelkast schoonmaken. Maak de binnenkant van de koelkast schoon met een sopje van soda met afwasmiddel of allesreiniger. Maak het afvoergaatje in de achterwand en het bakje. Als dit gaatje verstopt zit zal het water ophopen en loopt het uw koelkast in. U kunt het afvoergaatje eenvoudig doorprikken met bijvoorbeeld een ijzerdraadje.

Afvoergaatje koelkast reinigen
Heb je aan het afvoergaatje aan de achterkant gedacht bij het schoonmaken. Het " gaatje " is de afvooer voor condens vorming in de koelkast. Hoe kan het dat er steeds een laag water onderin de koelkast staat. Controleer of er een afvoerpijpje in de koelkast zit waar condens door. Schoorsteen reinigen ; Brander schoonmaken; Vonkafstelling; Gebruik in de zomer; Geforceerde afvoer van warme lucht; Geleideplaat; Gebruik in de winter. Ik heb een RVS Liebherr koelkast met diepvries van ongeveer 9jr oud.

Het laatste jaar zit regelmatig het afvoergat verstopt en na deze te. Ik weet niet of jij wekelijks de achterkant van je koelkast poetst Chica. Heeft je koelkast last van een slechte adem? Soda desinfecteert en haalt eventuele nare geurtjes weg; het afwasmiddel reinigt en ontvet. Het putje achterin de koelkast is vaak een kritiek punt bij het schoonmaken van een koelkast. Je wilt natuurlijk niet het vuil door het afvoerputje. Als je je koelkast grondig onder handen wil nemen, kan je best alles eruit halen. Verstopte afvoer of preventief te werk gaan?

Profiteer van ons deskundige advies, zodat uw koelkast of vriezer van Bosch nóg. De koelkast reinigen begint met het leegmaken van de koelkast. Het afvoerputje kun je schoonmaken met een vochtig wattenstaafje. Deze week gaan we de koelkast en de vriezer aanpakken en omdat. Prik ook meteen even het gaatje door waar het dooiwater in afloopt, dat. Een plas water onderin is een vaak voorkomend probleem bij een wat oudere koelkast. Je doet de koelkast open en komt na het uitnemen van.

Reinig alle openingen voor luchttoe- voer en - afvoer regelmatig met. Reinig het apparaat grondig, vooral de binnenkant (zie het hoofdstuk " Reiniging ".... apparatuur (zie het onderdeel over de afvoer van de oude koelkast ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.