zaterdag 29 december 2018

Horeca kassasystemen

Beste prijs met behoud van goede service en begeleiding. Geen inwerktijden, keurmerk betrouwbaar. Volg de stappen naar het juiste kassasysteem.

Horeca kassasystemen
Hét kassasysteem dat besturingssysteem onafhankelijk is. Gebruiksvriendelijke horeca kassa die iedereen kan bedienen en beheren. Yourpos afrekensystemen staat voor snelle levering, installatie en perfecte service.

De horeca handheld in een IOS jasje. De bediening van deze handhelds is. Zonder abonnementen en gratis support tijdens kantooruren. Vectron heeft voor iedere horecagelegenheid het juiste kassasysteem. Vectron horeca kassa is geschikt voor café of een groot hotel restaurant. Kassasysteem horeca kopen: de GASTROFIX iPad kassa. Modern kassasysteem voor de horeca met klantenbindingsmodule. Te beginnen met een speciaal voor de horeca afgestemd.

Het Lightspeed Restaurant POS is het iPad kassasysteem voor de horeca dat helpt bij het beheren van je restaurant of café. Wij bieden een gebruiksvriendelijk en betaalbaar kassasysteem op basis van 23 jaar.

Horeca kassasystemen
De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering. We noemen het een kassasysteem, maar het is veel meer. Voor restaurants, brasseries en eetcafés is het zeer moderne. SHARP kassasystemen voor in de horeca. Vindt hier de juiste kassa voor uw horeca bedrijf. Wij leveren kassasystemen voor de horeca die tevens online te beheren zijn.

HioPOS kassasysteem of kassa cloud app kopen voor Horeca en Winkel. Eenvoudig de kassa zelf installeren voor detailhandel en retail. Horeca Automatisering is leverancier van kassa automatisering specifiek voor de horeca waaronder innovatieve draadloze bestelsystemen, keukenschermen. Dit artikel is voor alle ondernemers die gebruik maken van een kassasysteem, of van plan zijn een kassa aan te schaffen. U heeft alles binnen één systeem, van bestellen tot afrekenen. Kies voor een innovatief en mobiel kassasysteem dat precies bij uw onderneming past, met één van de horeca kassa software pakketten van Tilli kassa!

Van eenvoudige kassasystemen tot de meest uitgebreide automatiserings oplossingen voor horeca, bakkerijen, instellingen, scholen, kleding branche en retail. Ook in uw horecaonderneming staat de kassa centraal. Een goede horeca kassa is onmisbaar en zorgt voor een geoliede. Al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.