zaterdag 26 januari 2019

Vintage meubels tilburg

De Fabrikeur is gespecialiseerd in industriële meubelstukken, vintage woonaccessoires en wonderlijke eigen fabricaten. Peerke het Meubelmeneerke in Tilburg heeft een groot assortiment aan tweedehands meubels, van modern, klassiek, design tot vintage. Peerke Gebruikte Meubels in Tilburg heeft een enorme collectie tweedehands en vintage meubels die niet allemaal op deze website staan.

Vintage meubels tilburg
De Zaak Design en Advies te Tilburg, voor al uw design meubelen : Gispen stoelen, Muller rolwagens, Jieldé lampen, Spectrum paperback, Thonet S43. Vintage design meubelen uit de jaren 50, 60 en 70. Alle kasten, tafels, bureaus en wandsystemen zijn origineel.

Bekijk de collectie online of in onze winkel.

Vintage meubels tilburg
U kunt bestellingen via onze webshop op afspraak ophalen in Tilburg -Zuid, Goirle of in. Het leven van Jeroen is eigenlijk een grote ontdekkingsreis. Op zoek naar de meest unieke, fraaie meubels, lampen en bijzonderheden. Dan ben je hier aan het goede adres! S-O-L-D is gespecialiseerd in vintage design.

Brocante Fabriek in Oosterhout (NB) heeft een unieke collectie antiek, brocante, industrieel, retro en vintage woonitems. Wonen & interieur, Scandinavisch, design banken, Dutch Design labels, woonaccessoires. Decennia Design: retro cadeauwinkel in de Tuinstraat in Tilburg. Woonmerken, Karlsson, Dutchbone, Zuiver, Bel Air 50ies en meer.

Vintage meubels tilburg
TILBURG - Wist je dat het kopen van tweedehands meubels niet alleen maar leuk is, maar ook nog eens meehelpt aan het behoud van de. Bijzonder veel betaalbare en prachtige vintage meubelen. Design nog (in een klein monumentaal pandje in het Dwaalgebied van Tilburg ) een cadeauwinkel!

Hun passie is het verzamelen en aanbieden van, goed vormgegeven, vintage meubels en retro accessoires zoals: verlichting in alle moderne stijlen, Deense. Retro design kuipstoeltje met houten poten. We schenken heerlijke verse espresso uit onze vintage Quick Mill of een mooi. FabriekNL is de bestemming voor liefhebbers van 20e eeuwse meubelkunst en designklassiekers. Onze showroom, studio en atelier zijn gevestigd in de. Helaas hebben wij niets gevonden voor " retro meubels tilburg ".

De opbrengst gaat direct naar de armoedebestrijding in Tilburg. Kleding (casual, vintage of thema), Sieraden, Boeken, Speelgoed, Potten en pannen. Retro & vintage design, lampen, banken & krukken. Alle advertenties van Restylemeubels, Tilburg op Marktplaats. Wij bieden een ruim assortiment antieke, brocante & vintage meubels en accessoires aan! Elke zaterdag is onze loods aan de Ceramstraat 2A. Ook hebben we unieke vintage meubels.

Een en ander zorgt voor een interessant geheel. Onder eigen label maken we ook maatwerk voor particulieren en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.