maandag 29 februari 2016

Bakkersrek wandrek

Vind bakkersrek wandrek op Marktplaats. Vind wandrek bakkersrek op Marktplaats. Een ruim assortiment Opbergkasten & wandrekken en inspiratie vind je bij KARWEI.

Bakkersrek wandrek
Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Het zwart metalen rek is voorzien van één houten plank, een draadmetalen. Het wandrek plaats je gemakkelijk in de.

Online een goedkope wandkast of goedkoop wandrek kopen doe je bij Kwantum ! Bakkersrek, wandrek, gulden schilderij, wereldkaart. Rechthoekig metalen bakkersrek maat S, wit €74,95. Hij kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, denk aan een boekenkast. Dit rek is voorzien van een legplank en een rooster wat. Wandrek, leuk voor in de keuken of elders om je spullen in te etaleren. Kleur zwart ( is te bevestigen aan de muur). Groot smeedijzeren wandrek keukenrek schap rekje rek landelijk planken bakkersrek.

Strandhuys is een webwinkel met leuke spullen, voor kinderen en volwassenen, die het wonen en leven gezelliger maken. Maak een persoonlijke wanddecoratie met dit wandrek van metaaldraad met clips.

Bakkersrek wandrek
En het leuke van deze Maak Het Zelf: je kunt hem. Het metalen rek is voorzien van één houten. Wat ook gaaf is, is om dit bakkersrek in de badkamer te gebruiken als wandrek om er handdoeken aan te hangen en washandjes in of op te leggen.

Mooi zwart bakkersrek van Evenaar met twee houten etages. Maar ook voor in de badkamer, stal je toiletartikelen uit op de planken. Heel erg blij met dit leuke bakkersrek. Geef je interieur een industriële en trendy look met veelzijdige bakkersrek.

In het onderste gedeelte zit een kastje. Aan de stang onderaan zit een aantal. Leuk wandrek in het model van een bakkerskar. Het rek is 85cm hoog excl de haakjes, 24cm diep en 46cm. Breng wat sfeer in uw huis met deze leuke bakkersrek meubels van Lifa Living! Wandrek Dit prachtige industriële wandrek is gemaakt van ijzer met MDF hout. Wij verkopen woonaccessoires van Clayre&Eef, Bridgewater,Appletree.

De collectie heeft een, landelijk, romantisch karakter. Functioneel en mooi maar elders in huis kan dit wandrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.