maandag 29 februari 2016

Convectoren kuisen

Schoonmaken alleen met stofzuiger of een stofdoek is soms niet voldoende. Dag HHP-lezers, De centrale verwarming in ons huis bestaat uit convectoren. Op de warmte niets aan te merken, maar een helse klus om die.

Convectoren kuisen
Opleveringsreiniging Op basis van onze ervaring kunnen wij stellen dat een opleveringsreiniging geen overbodige luxe is; daar er tijdens een bouwproces. Hoe verwijder ik het best al die stofvlokken tussen die lamellen van mijn convectoren en is het aan te raden een ventilator te plaatsen op of boven ie lamellen. Alles wordt verwarmd met convectoren.

Van sommige zijn de lamellen wat verbogen. Convectoren hebben in tegenstelling tot radiatoren enkel onderaan een. In onze woning hebben wij bij de achterdeur een convector put. Sinds een aantal dagen komt daar een vieze muffe lucht uit, zeker wanneer de. Lees hoe je deze huishoudelijke klus snel klaart, zodat je radiator(en) weer schoon en stofvrij worden! Centrale verwarming onderhoud: De centraleverwarmingsketel, de leidingen, de radiatoren en convectoren hebben regelmatig een onderhoud. Hoe monteer en demonteer je een vrijstaande radiator van jaga.

Mijn kleintje heeft er iets ingegooid. Het verwarmen van je woning kan tegenwoordig op uiteenlopende manieren. Van alle mogelijkheden wordt nog steeds het vaakst gekozen voor radiatoren en.

Convectoren kuisen
Radiatoren trekken heel wat stof aan vanwege de convectiestromen eromheen. InfoTalia legt je uit hoe je vuil en stof op en rond radiatoren op een gemakkelijke. Tip: convectorverwarming biedt heel wat voordelen tegenover radiatoren. Prijzen en info over de voordelen en nadelen van convectoren vind je hier. Vergelijk 20 bedrijven in de regio Dendermonde Esco-Therm, Anvas Cleaning, Van Hoye Patrick, SVE.

Benieuwd naar de prijzen van convectoren ? Wij leveren iedere gewenste convector tegen een scherpe prijs. Snelle service, ook voor installatie en onderhoud! Een convector is een verwarmingslichaam ( warmtewisselaar) dat bestaat uit één of meerdere buizen, naast of boven elkaar. De Jaga is een hele mooie convector (geen radiator!

Kijk ook eens naar de Strada, erg mooi), maar inderdaad, het is een convector en heeft. Het is zaak om de radiatoren op gezette tijden te ontluchten en te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.