zaterdag 27 februari 2016

Lush maastricht

Pak dan nu je kans om tijdens de leukste periode van het jaar deel uit te maken van. Wij houden je op de hoogte van onze (nieuwste). Vind adressen, telefoonnummers en openingstijden van Lush winkels in Maastricht. Vind folder, telefoonnummer en openingstijden van Lush in Grote Staat 48, Maastricht.

Een bezoekje aan een winkel van Lush is een cadeautje aan jezelf. Producten gemaakt van vers fruit, groenten, essentiële oliën en veilige synthetische stoffen. De producten van Lush bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn. We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand. Onze Lush shop in Maastricht vind je in de Grote Staat, no. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens. Ik wacht nog op een Lush geurkaars ;).

Je kunt er niet omheen, je ruikt Lush op een afstand, heerlijk en soms zoveel dat je niet kunt. Ik was dit weekend in Maastricht, waar ik lekker veel beautyproducten heb geshopt. Ik ben naar Etos, Kruidvat, Lush en MAC geweest. Lush : "Wij geloven in het maken van effectieve producten van verse biologische groentes en fruit met de beste essentiële oliën en veilige synthetische. Kun jij ook wel een beetje verkoeling gebruiken? Onze showerjellies kunnen ook in de vriezer bewaard worden voor extra. Word Mystery Shopper en krijg € 35,- tegoed om te besteden in een Lush winkel.

We zijn een weekend in de buurt van Maastricht en met een. Lush Maastricht is een vrij kleine winkel, en dit was eigenlijk veel te. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat als je in Groningen woont een Lush in Maastricht opzoekt, het moet er wel eentje in de buurt zijn. Onlangs opende Lush hun vernieuwd winkel in Den Haag: de grootste.

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch of Maastricht. Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot telefoonnummer, website, adresgegevens en meer. Wat zit je haar leuk zo ^^ Ik was ook in de Lush in Maastricht en toen was de verkoopster tegen mij een beetje kribbig… Maar misschien had ze er al een lange. Afgelopen vrijdag was de heropening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.