maandag 29 februari 2016

Wax strips kruidvat

Veet Gezicht Waxstrips voor de Gevoelige Huid. Kruidvat Ontharing Gezichtstrips bevatten verzorgende amandelolie en zijn vrij van parfum en kleurstoffen. Gebruik deze Veet Bikinilijn & Oksels Waxstrips voor de Gevoelige Huid voor moeilijk te ontharen zones.

Wax strips kruidvat
Je verwijdert zelfs de meest korte haartjes met deze.

Ik was helemaal niet te spreken over de wenkbrauwstrips van Kruidvat, maar. Onder het motto alles voor mijn blog, kocht ik een pakje waxstrips van het eigen merk van kruidvat. Hopend op een paar gladde benen ging ik. Snor harsen met Kruidvat strips - TESTING. Want als ze niet warm zijn werken ze totaal niet en blijft. Met de Kruidvat Warme Was kun je eenvoudig, snel en goedkoop ontharen.

Ik gebruik eigenlijk geen kant-en-klare waxstrips meer, deze pot. Ik vond de harsstrips van kruidvat beetje tegen vallen. Ik heb hier nog een doos met wax strips van Veet. Laatst was ik bij Kruidvat en zag ik deze wenkbrauwstrips liggen. Suikerwax wil ik ook graag nog eens proberen! Ik zet niet graag een pincet op mijn bovenlip en wax vind ik nog een brug te ver dus ik koos de Kruidvat ontharingsstrips.

Wax strips kruidvat
Namelijk met simpele ontharingsstrips van de etos! Nu ben je klaar met ontharen, maar er kunnen nog wat wax restjes achterblijven.

Hier gebruik ik de Wenkbrauwstrips (Ontharing) van Kruidvat voor. Maar zelf suikerwax maken kost wel wat tijd en kant en klaar strips zijn weer vrij duur. Ik heb een trucje om op een hele goedkope manier waxstrips te. Deze wax is kleveriger en huismerk kruidvat was zelfs nog goedkoper.

De Kruidvat ontharingsspray is goedkoop en werkt makkelijk, grondig. Ik ging laatst waxstrips proberen en dat was echt killing, gaan we niet. Mijn schoonheidsspecialiste werkt al jaren exclusief met suikerhars en grijpt slechts in héél uitzonderlijke gevallen naar klassieke wax. Ik maakte zelf altijd suikerwax (omdat ik met scheren altijd stoppels heb), maar dat.

Harsstrips van het huismerk van de Kruidvat. Die van de Etos zullen wss ook wel gewoon werken alleen je moet ze bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.