maandag 29 augustus 2016

Trommel wasmachine zit vast aeg

Na een hoop herrie zit nu de trommel vast. Wasmachine trommel draait niet - AEG ÖKO. Dan zitten of de lagers vast of er zit iets vast tussen trommel en kuip.

Trommel wasmachine zit vast aeg
En zit die niet vast aan de rotor (?) binnenin of ga ik nu helemaal op mijn technische snufferd. Nou ja op geen enkele manier dus enige. De motor en electronica werken dus prima (Helaas, dat is voor mij makkelijker te maken) maar de trommel zelf zit echt muurvast. Het kan zijn dat een ophangbeugel van de trommel los is geschoten.
Trommel wasmachine zit vast aeg
Sommige trommels zitten vast met twee beugels en andere met vier.

Heb jij problemen met een niet draaiende wasmachine trommel ? Controleer vervolgens waar het kledingstuk zit en verwijder deze. AEG wasmachine met Rommel onder de trommel. Deze zit met een stalen ring aan de behuizing of gewoon los om de behuizing. Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra. Repareer uw wasmachine zelf met tips van echte monteurs. Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine. Er blijft water in de trommel staan.

Trommel wasmachine zit vast aeg
Deze zitten in twee houders met elk meestal twee schroeven op de motor vast.

Dan loopt de trommel klem en kan uw wasmachine niet meer draaien. Pin je sokken in de vuile was aan elkaar vast met een veiligheidsspeld (tip van Oma). De sok of bh zit net achter het deurrubber (de manchet). Als je wasmachine het water niet af pompt, blijft de wasmachine vol water. Je ziet het waterniveau in de trommel dalen. Hier kan een kledingstuk in vastzitten.

De wasmachine maakt het programma niet af. Misschien is er kleding tussen de trommel en de kuip vast komen te zitten. Als deze verstopt zit, kan het water niet weg. Onlangs ging mijn Smeg wasmachine kapot, eerst error F18 de afvoerpomp is verstopt. Tussen de trommel en de kuip is er een kleine ruimte waarin kleine stukken. AEG Van sokken in de afvoer tot en met in de pomp. Hoe vervang ik de dichting en lagers in een wasmachine Lees, eveneens, ons artikel op de blog van. De kuipgroep zit aan de bovenkant (links en rechts) vast aan stabilisatie veren en aan de onderkant (links en rechts) met schokbrekers.

Heb de wasmachine gekocht van iemand die er geen handleiding meer bij had. Het voorfront van mijn AEG -lavamat zit los aan de onderkant,, en rammelt heel erg. Mijn wasmachine "draait "niet meer, en ik heb hiervoor contact opgenomen. Dit bepaalt allerlei dingen in de wasmachine zoals hoe snel hij draait. Onderaan de wasmachine zit een motor.

Dit wiel zit vast aan de binnenste trommel. Een wasmachine is vooral heel zwaar, onhandig om vast te pakken en. Daarnaast kan het zijn dat er nog water in het systeem van de wasmachine zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.