woensdag 28 september 2016

Ie klasse motoren

Eff1 staat voor het hoogste rendement zodat het niet mogelijk was een logische klasse te creëren. De volgende motoren zijn niet onderworpen aan de klassenverhoging naar IE3:. Handhaving IE-normering voor elektromotoren in aantocht.

Ie klasse motoren
Wie controleert of de machinebouwer de motor met de juiste klasse. Klasse EFF1 komt min of meer overeen met klassen EI2. Welke motoren ( pompen) vallen onder de norm. Het rendement bij elektromotoren geeft de efficiency aan bij de omzetting van.
Ie klasse motoren
Het belangrijkste verschil tussen de EFF klasse en de IE klasse is dat de.

De classificatie geldt voor 2-, 4-, 6- en 8-polige motoren. De IE - klasse én het rendement van de motor moeten altijd op het typeplaatje van de. De IE klasses worden ook wel aangeduid met de termen:. Nieuwe rendementsnormen en -richtlijnen voor motoren van Leroy-Somer. IE -classificatie van motoren stelt slechts een. Classificatie van elektromotoren 0,12 – 1. IE4 (super premium efficiëntie) officieel. AEG- Lafert AMPE-serie aluminium draaistroommotor IE3 bouwvorm B14a schuin voor.

Ie klasse motoren
Vernieuwde wetgeving elektromotoren : wat verandert er voor mij?

Maar, hoe zit het dan met alle regelgeving rond energie en IE klassen? Nieuwe elektromotoren vanaf 7,5 kW moeten in Europa voldoen aan efficiency- klasse IE3. Als alternatief mogen IE2 motoren worden gebruikt. De nieuwe IE -codering vervangt de bestaande EFF1 en EFF2-classificaties. IE3 elektromotoren is hoger dan dat van de lagere klasse elektromotoren als. Using energy-efficient motors is of major importance for increasing the efficiency of. The IE Guide will help you find answers on questions as to what energy. Energie besparen met motoren en drives.

Hoe weet ik dat ik een nieuwe IE motor heb ? Klik voor meer informatie en beschikbaarheid. FOTO: Grundfos MG motoren conform standaard normen. IE -code), met definitie van energieklassen voor inductiemotoren. Terry Schaffers is geen vreemde als het om VISIE gaat.

De IE -code en de levels efficiëntie creëren van een basiswoordenschat voor. Motoren uit de IE2- klasse alleen in combinatie met een. IES- klasse voor een asynchrone motor en frequentieregelaar te berekenen;.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.