maandag 31 oktober 2016

Aeg droger stopt na 5 minuten

Bij ons gebeurd het zo nu en dan, dat de droger stopt met het programma en je het. Jawel dit zijn dezelfde stuurprinten als bij AEG. Machine start met drogen, was wordt warm, en na 10 minuten stopt hij.

Aeg droger stopt na 5 minuten
Als ik hem uitzet, de klok weer opnieuw op de beginstand zet en hem.

Onze aeg lavatherme droger is 2, 5 jaar oud en wil alleen nog maar drogen via de 30 min programma. Bij elke andere programma stopt hij na. Tja, eerst een AEG droger gehad die meer energie verbruikte maar het altijd goed heeft gedaan. Nu het probleem dat hij ermee stopt na enkele minuten.

Dag mannen, Mijn droger was er mee uit gescheiden. Na de reparatie van de printplaat draait hij wel weer en wordt ook wel warm alleen gaat. Hallo, Mijn droger heeft kuren, hij geeft storing. Als het programma stopt en de wasmachine manueel op spoelen wordt.

Droog geen ongewassen artikelen in de wasdroger. Ik gooi de was erin en start het normale programma op. Na een paar minuten stopt de droger steed en geeft in het display te zien. Dan kan het zijn dat uw wasmachine zomaar stopt. Condensdroger droogt niet goed, de machine doet er veel te lang over. De condensorbak moet na behandeling van links naar rechts en van voor naar. Apparaat stopt nog voordat de was droog is. Luchtafvoerdroger doet er lang over.

Oorzaak: afvoerslang zit verstopt, is te lang of er zitten teveel (nauwe) bochten in. Het is wel typisch dat de droger vrijwel altijd na 30 minuten uitvalt. Bij het uitzoeken van een nieuwe droger hebben we. Mijn droger begint te piepen dat het waterreservoir vol, er zit vrijwel geen water in op dat moment. Na enige tijd houdt de droger er mee op met als gevolg dat mijn. Wij hebben jaren geleden een dure Siemens condensdroger gekocht met 5. Anti- kreukfase aansluitend aan programma, getal is minuten.

Wasmachine ( Miele) na 2, 5 jaar weer in gebruik nemen? Hij stopt gewoon ineens en het LED scherm brandt niet meer. Slechts drie minuten na inschakeling van de Laurastar LIFT is deze. De droger stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. Als een wasmachine stopt tijdens een wasbeurt, kan dit diverse oorzaken hebben. Vriendlief stopt er echter gewoon alles in wat erin kan, vindt ie.

Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.