woensdag 7 december 2016

Gratis patroon kruippakje

Dit pakje uit één stuk is super handig en comfortabel. Met dit patroon kun je een jumpsuit ofwel kruippakje maken met lange of korte mouwen. Ik maakte al ettelijke versies van dit kruippakje en pastte het patroon gaandeweg aan.

Gratis patroon kruippakje
Ik hoop dat het nu perfect is, voor eender wie het maken. Naaipatroon Kruippakje voor een baby.

Gebruik het gratis naaipatroon van Kiind en maak er met deze aanpassing een kruippakje. Berichten over kruippakje geschreven door An en Joke.

Gratis patroon kruippakje
Ik vond een gratis patroon op de site van Kiind en vond er in één klap. Patroon prematuur kruippakje Abbieke. Je hebt een klein beetje naaiervaring nodig, maar probeer. Een babyslaapzak: klik hier voor het patroon en klik hier voor de tutorial.

Een rompertje met patroon en duidelijke uitleg: klik hier; Nog een kruippakje met heel. Patronen baby kruippakje, gratis via de mail, bij afname van de garens of aankoop boek. De ontwerpen zijn samen met de benodigdheden online te bekijken. Met een beetje gevoel voor breien en doorzettingsvermogen kun je dit lieve babypakje voor jouw. Gratis breipatroon voor een baby jumpsuit.

Gratis patroon kruippakje
Knippie patronen Maak altijd iets unieks. Muts – Kruippakje Zoom in Read more.

Zie jij je kleine spruit al rond bewegen in dit Phildar baby kruippakje ? Het patroon voor dit geweldige kruippakje vind je in het Phildar magazine nr. Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel. Ze pronken allen op de kruippakjes die ik naaide voor onze zoon! Dit kruippakje heeft een sluiting dmv drukknopen onderaan op de b. Kijk snel verder voor deze geweldige patronen ! Kindermodellen als een schattig kruippakje, een heerlijk warm. De patronen zijn toegankelijk en garens als Partner 3. Free Sewing Patterns for Boys and Girls! Tante Marijke, luierzakjes (met gratis patroon ). Bekijk een ruim assortiment Velours kruippakjes & profiteer van.

Minnie Mouse Velours pakje Off-white + gratis kadoverpakking Newborn. Kijk hier voor de gratis breipatronen die we voor je hebben gevonden. Breipatroon voor een mouwloos baby vestje. Makkelijk aan en uit te trekken met de drukknoopjes, en het staat zó leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.