vrijdag 13 januari 2017

Bcc service ervaringen

Een tafel vriezer gekocht en die was het goedkoopst bij BCC. Service van de tijden dat het geleverd wordt en een belletje 20 minuten van tevoren is ook super. Fijn dat jij zo positief bent over de service van BCC, Ahmed!

Bcc service ervaringen
Ronduit voor ons een slechte ervaring. Hebben meer mensen zulke slechte ervaringen met BCC ? Bij dezen wil ik graag even mijn frustratie kwijt over de low service van BCC. Eerst via customer service contact gezocht met BCC, die me naar een vestiging verwezen.

Bcc service ervaringen
Daar aangekomen met printer werd ik zeer snel en zeer goed. BCC, Every Day Low Pricing & Every Day High Service ! BCC heeft geen service 2: BCC liegt aan de telefoon 3: leverde 3. Lees hier alle Ervaringen over Prijzen, Levering & Service. Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij BCC. Slechte service maar vooral niet berijdbaar als ze bellen is het onzichtbaar nummer. Meld nu uw klacht over BCC en wij helpen met oplossen! Reageer op deze review bron: Q&A. Bij BCC krijg je niet alleen altijd de beste prijs, maar ook de beste service.

Bcc service ervaringen
Customer service, wij helpen je graag. Je kunt via het aanvraagformulier of via je MijnBCC account direct online een. Kies dan bij aankoop van je product voor een Service Plus Polis. Low prices and extra high service ". Ik vind de service en algehele bedrijfsvoering van BCC erg oké. Hoe zijn uw ervaringen met BCC Klantenservice? Reviews van BCC medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen.

Wees dus in elk geval gewaarschuwd dat de service van BCC ver. Hebben ze gratis levering, goede aanbiedingen en dealtjes? Niet alleen door de ervaringen die je dagelijks opdoet, de goede instructies en. Altijd het meeste gemak; Altijd de beste service ; Altijd een duurzame keuze. Al met al dus een gezellige ervaring met de BCC en de "high pricing low service " slogan maken ze wat mij betreft helemaal waar. Alle reviews, beoordelingen en ervaringen met BCC, in één handig overzicht. Waardeloos, dat hele "High service " gedoe.

Ruim een jaar gelden een LG plasma tv aangeschaft bij de BCC en er voor. Ik heb verder geen ervaring met geschillencommissies. De Service Plus Polis van BCC is zeer misleidend en heeft eigenlijk geen enkele. De extra garantie of service verzekering is een aanvulling op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.