maandag 16 januari 2017

Betekenis smiley

Ik praat veel met mensen via WhatsApp en ik stuur ook vaak smileys. Die mensen sturen ook smileys terug, maar ik weet eigenlijk niet eens wat die smileys nou. Emoticons zijn afbeeldingen, gevormd door letters, leestekens en cijfers.

Betekenis smiley
Emoji is tegenwoordig onze tweede taal geworden. We gebruiken ze te pas en te onpas, deze emoticons van Emoji. Maar weten jullie wel de echte betekenis achter deze symbolen? Een emoticon, ook wel smiley genoemd, is een weergave van een.

Betekenis smiley
Ze doet onderzoek naar de culturele betekenis van emoji. Hieronder lees je de betekenis die de makers van de tekeningetjes bedoeld hadden, tegenover de context waarin we ze écht gebruiken. Dit zijn de beste smileys die een vrouw ons kan sturen. Hoewel de betekenis verandert als je hem combineert met bovenstaande emoticon. Op deze pagina vind je namelijk alle smileys duidelijk uitgelegd. Je hebt gezocht op het woord: smiley. Houd dan vooral vast aan je eigen interpretaties op de smileys. Emoticons ( smileys ) zijn combinaties van typografische tekens, die als je je.

Ook heeft Snapchat een foto vrijgegeven met verdere uitleg over de betekenissen van de smileys. Bij twijfel over de betekenis : niet doen. De meeste van ons zijn hiervan op de. Heel veel bokkers zie ik deze smiley gebruiken <3! Daarachter zetten we steeds hun betekenis.

ENSCHEDE - Terwijl je je de komende tijd bij Museum TwentseWelle in Enschede kunt onderdompelen in de wondere wereld van de. Een hartje voor je vriend, een kusje aan je BFF en een lachende smiley om aan te. Waarschijnlijk weet je de betekenis van elke emoji, maar toen wij even op. Inmiddels is het een sport geworden om te achter halen wat de échte betekenis van alle emoticons, want die Japanners kunnen er wat van! Tegenwoordig ook als symbool bij het e-mailen: blij bijvoorbeeld is.

Vraag je je dat ook af bij al die whatsapp smileys die niemand gebruikt? Gezellig in je vrije tijd redenen bedenken om een specifieke emoticon. Ik zag in andere topics al erg leuke suggesties voorbij komen, maar er staat iets in de regels over berichten quoten of kopiëren naar andere. Van de standaard lachende smiley is dan nog geen sprake, maar er bestaat een groeiende.

De officiële betekenis van deze smiley is namelijk: Face Without Mouth. Hiermee wordt bedoeld dat hij nooit praat en dus altijd stil is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.