vrijdag 20 januari 2017

Glazen rekken horeca

Eenvoudig op te hangen glazenrekken van XXLhoreca. Hang uw glazen eenvoudig op aan een glasophangrek. Gratis verzending en levering binnen 24 - 48 uur.

Glazen rekken horeca
VEGA horeca groothandel aan het goede adres. Onmisbaar gereedschap voor achter de bar in uw horecazaak. Flessenopeners, citroenknijpers, stampers en meer!

Het werk in de vaatwaskeuken zit er nooit op.

Glazen rekken horeca
Het vaatwasproces, in welke keuken dan ook, herhaalt zichzelf voortdurend: gebruikt servies wordt. In dit op maat gemaakte rek kunnen de glazen mooi en overzichtelijk worden. Voor de flessen is een praktisch rek gerealiseerd.

Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! De leverancier voor de horeca voor duizenden catering. Het glazenrek heeft vijf rijen voor vier glazen. Met vriendelijke groet, Horeca Products & Services Klantenservice. De Kastel EK 40 De perfecte professionele horeca glazenspoelmachine. Met rekken van 500x500mm, zeer uitgebreide basis uitrusting een reus onder uw.

Glazen rekken horeca
De Hobart GCA en de Hobart GCA-S zijn extra compacte professionele horeca glazenspoelmachines met rekken van 400x400 mm en passen dus eenvoudig.

HANOS biedt daarom een uitgebreid assortiment eersteklas non-food horecaproducten aan. Dat betekent horeca meubilair, horeca keukens, horeca apparatuur. Of het nu gaat om borden of glazen, potten of pannen, bewaardozen of bestek. Loop eens door de rekken van de niet-voeding en laat je overtuigen door het. Vaatwasspecialist Winterhalter: Professionele vaatwastechnologie voor gastronomie, systeemgastronomie, hotels en kantines, en bakkerijen en slagerijen. RVS GLAZENREK 61CMDeze RVS glazenrekken zorgen voor het veilig en hygienisch opbergen van glaswerk. Stalen horeca barrek op maat te Amsterdam.

Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Rekken, serveerwagens, wandplanken, trolleys, vlonders, modulaire voorraadrekken, eurostellingen, wijnrekken, etc. De retail en horeca branches zijn continu in ontwikkeling. Niet alleen het assortiment in deze. Zo worden champagneglazen net zo betrouwbaar en behoedzaam gereinigd als borden met aangekoekte etensresten. Glazen Vitrine rekken en hangende rekken voor Horeca inrichtingen. Ook de verlichting hanglampen zijn te koop 10.

Helaas hebben wij niets gevonden voor " Glazen rek ".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.