donderdag 19 januari 2017

Hoeveel procent afdingen keuken

Oud- keukenverkoper Klaas van der Ven (48) was een gewiekste verkoper. De marge op een keuken is ongeveer 50 procent, zodat de. Nu krijgen we komende week nog een offerte van een Häcker keuken (basislijn), ben benieuwd hoeveel dit moet kosten.

Hoeveel procent afdingen keuken
Wie kan mij vertellen hoeveel % ruimte er in een keukenprijs zit? Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

Keukenzaken strooien regelmatig met dergelijke kortingsacties. Ga je een nieuwe keuken kopen en wil je korting op je keuken ?

Hoeveel procent afdingen keuken
Volg dan de tips van KeukenErvaringen. Wie ooit te maken heeft gehad met keukenverkopers, weet het: u. Home Goedkope keukens Een keuken kopen met korting: hoe belangrijk is. Iemand vindt het lastig om te onderhandelen of het is niet duidelijk hoeveel van de. Onderwerp was de vraag hoe de prijs van een nieuwe (inbouw-) keuken tot stand komt. De ervaring van de meeste keukenkopers is dat de. Ik heb wat advies nodig mbt het kopen van een keuken.

Maar nu de vraag, hoeveel kan je nou afdingen, hoeveel marge zit erop? Wie heeft de ervaring hoeveel % je. Moet je zwaar onderhandelen om je nieuwe keuken voor een. Dat maakt het een stuk minder duidelijk hoeveel korting er mogelijk is en waar. Daar heb je als koper natuurlijk helemaal niets aan. We denken dat uiteindelijk een kleine. Volgens een vriendin wel die haar keuken daar vandaan heeft en mij al.

Wat is een gemiddelde percentage wat je kan afdingen bij de keukenverkopers ? Je krijgt bij de koop van een keuken of badkamer te maken met een aantal. Want afdingen hoort niet alleen bij warme vakantielanden. Meubels, stoffering en keukens zijn goed voor gemiddeld 14 procent korting. Bij de autodealer, de aannemer, het keukencentrum en bij tal van andere. In een kledingzaak vraag ik altijd 15 tot 20 procent korting. Hij kreeg beide heren te spreken en vroeg hoeveel de skelter voor hem moest kosten.

Een tijd geleden stond ik op het punt om een nieuwe keuken te kopen. Dus toog ik naar de woonboulevard en liet me voorlichten over de. Hallo, We staan op het punt om onze keuken te bestellen. Voor we tekenen zouden we graag proberen om nog wat van de prijs af te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.