maandag 16 januari 2017

Keukenrolhouder staand

Keukenrolhouders koop je eenvoudig online bij bol. Je keukenpapier meenemen naar de plek waar je het. Umbra keukenrolhouder Groove staand model.

Keukenrolhouder staand
WMF keukenrolhouder staand gepolijst rvs. Vergelijk RVS keukenrolhouders uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen. Brabantia Profile wandmodel keukenrolhouder. Kan op natte ondergrond staan zonder dat papier nat wordt; Eenvoudig te vullen.

Keukenrolhouder staand
Marindex levert alle huishoudelijke artikelen die nodig zijn voor uw verhuur. Deze keukenrolhouder is even fraai als functioneel. De houder heeft aan de zijkant een veer die het papier op zijn plaats houdt en voorkomt dat het papier. Design keukenrolhouder, staand model, van geborsteld rvs. Zeer mooi vormgegeven en daardoor een mooie aanvulling in je keuken.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten Bekijk alle. Men heeft vaak keukenpapier nodig als de handen vochtig zijn of er slechts één hand vrij is. Handig als de keukenrol dan direct gepakt kan worden. De mobiliteit hiervan is daarom minder dan bij een staande keukenrolhouder, maar zorgt tegelijkertijd wel voor een stijlvolle look in huis.

Keukenrolhouder staand
Uitgevoerd in glanzend rvs, de bal zorgt er voor dat het papier netjes afrolt. Deze eenvoudige en praktische keukenrolhouder van Xenos houdt je keukenpapier op zijn plek. Het keukenpaier is er gemakkelijk met één hand af te scheuren. Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Bezorgkosten: € 4,95 Aanbieding bekijken. Rolhouder met speciaal veermechanisme. Sierlijke staande keukenrolhouder in gietijzer Afmetingen ca. Blomus keukenrolhouder WIRES rond chroom. De Umbra Buddy keukenrolhouder online bestellen bij Pogo-designshop. KEUKENROLHOUDER STAAND MODEL BRILLIANT STEEL - PLATEAU ZWART Expand.

Een niet te missen accessoire voor in je keuken, in een mooi design jasje. Gratis bij je thuis bezorgd in NL & Be! Verander een keukenrolhouder om tot een standaard voor (koekjes)vormen. Ons ruime assortiment bestaat uit o. Katrien is uw winkel voor huishoudelijke- en keukengerichte artikelen met alle gemakken van vroeger.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij kernbegrippen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.