zaterdag 14 januari 2017

Kreek oosterhout

Nieuwbouwproject te koop: De Kreek (Contreie). Een grote keuze en variëteit aan woningen van. Het rustige wandel- en speelgebied bij de Kreek is nu voor iedereen toegankelijk.

Kreek oosterhout
Met trots presenteert Van Wanrooij het bijzondere project de Kreek in Oosterhout. Afgelopen maanden heeft ons projectteam hard gewerkt om. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.

BREDA – Van de Water Makelaardij presenteert woensdag 16 december het nieuwe deelplan “De Kreek ” van de Oosterhoutse nieuwbouwwijk.

Kreek oosterhout
Object: Het object omvat een halfvrijstaand bedrijfsobject bestaande uit een kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen met. De Contreie is de nieuwste buurt in aanbouw van de gemeente Oosterhout. De ontwikkelaars gaan bouwen bij locaties de Kreek, het Slot en de zuidwest. Naast een perfecte ligging is De Kreek onderscheidend door de. Zoek en vind postcode bij De Kreek in Oosterhout.

De bouw van de eerste woningen in deelplan De Kreek is onlangs gestart. Op de locatie de Kreek zijn de eerste vijftig huizen, van de 116. Deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners. Er is een grote keuze aan woningtypen: tussenwoning. Omgevingsvergunning De Kreek 10 Oosterhout. Het plaatsen van een container voor opslag.

U kunt via onderstaand formulier uw vraag stellen. Unique vacatures in Kreek op Indeed. Oosterhout, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te. Team Kappers staat altijd voor je klaar. We werken zonder afspraak en zijn vaak open in de avonduren. Maurice Duruflé, -, Quatre motets sur des thèmes grériens. Bedrijfsgegevens van OKDV Grooming Products in Oosterhout.

Hoeveel is de woning waard, wat zijn de kadastergegevens, wat zeggen mensen over de buurt? Dit is de eerste Scania in het wagenpark van de Kreek en. Exclusief distributeur voor promotieverpakkingen van. Flexibel; Afspraak is afspraak; Hoge klanttevredenheid; Snelle levertijden; Voorraad en nieuwwalsing.

Bekijk alle te huur staande woningen in De Kreek, Oosterhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.