woensdag 11 januari 2017

Lekue ijsvorm

De ijsvormen zijn leuk en praktisch om je eigen gezonde ijsjes te maken. Met de leuke ijsvormen kan je talloze combinaties. Dankzij deze ijsvormen van Lékué maak je de heerlijkste ijsjes op basis van fruit, siroop of melk.

Lekue ijsvorm
Vul, vries in en druk nadien om uit de vorm te.

Wie kent de iconische Calippo niet (meer)? Met de Lékué IJsvorm Calippo, oranje maak je in een handomdraai je eigen lekkere en ook gezonde versie. Maak overheerlijke calippo ijsjes met deze super handige Calippo ijsvorm ! Erg eenvoudig in gebruik en ideaal voor de warme zomerdagen! Bestel of reserveer de Lékué Ijsvorm Calippo Magenta online bij Selexion.

Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop. Stapelbare vorm voor het maken van een gezond, natuurlijk ijsje. Het design laat het stapelen toe voor plaatsbesparing in de vriezer. Zeer handige en mooi ijslolly vorm Magnum in onder andere de kleur oranje. Voor nog meer kleuren kijk op onze site. Maak heerlijke homemade ijsjes dankzij deze ijsvormen van Lékué. Lékué verschillende tijdrovende kook- en bakprocessen op een verrassende manier.

Lekue ijsvorm
Zien Dit produkt is beschikbaar op bestelling. Van ijslepel tot ijsmachines en van ijsvormen tot ijsstokjes. Met deze calippo ijsjesvorm van Lekue maakt je kleine chef in een handomdraai de lekkerste ijsjes. Leuk om te doen en ook nog eens zo gezond als je zelf wilt.

LE CREUSET VIJZEL PALM AARDEWERK PAL. Dankzij Lékué kan je bovendien erg creatief zijn met hun nieuwe. Of je nu een ijsje in de vorm van een potlood, racket of voet wil, je vindt. Kan in het groen of rood binnenkomen.

Lekue ijsvorm iconic x4 van het merk Huismerk - Euroshop is beschikbaar voor de prijs van €14. Met de Lekue ijslolliemaker kan je talloze combinaties creëren van verschillende smaken in de vorm van een Calypso. De vormpjes zijn flexibel zo zijn de ijsjes gemakkelijk uit de vorm te krijgen. R14U150- Lékué ; Merk: Lékué ; Categorieën: KITCHEN Ijsvormen ; Model: Beschikbaarheid: Op voorraad.

Helaas kunnen we het niet meer voor je bijbestellen. U vindt op deze pagina mogelijke alternatieven die. Chocolade (en ijsvorm ) - my animals - neushoorn - Silicone Zone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.