woensdag 25 januari 2017

Magnetron repareren gevaarlijk

Jullie beschouwen magnetronreparatie als levensgevaarlijk, met de engste verhalen over blind worden in een oogwenk. Sharp Combimagnetron R852 Quartzgrill vervangen? Veel mensen gebruiken de magnetron omdat hiermee de kooktijd enorm wordt verkort.

Magnetron repareren gevaarlijk
Echter, voor dit kookgemak betalen wij een flinke prijs. Mijn magnetron is 25 jaar oud en ik heb de reparatie overleefd. Uiteraard is het wel gevaarlijk, maar de energie in een condensator zegt niet. Kan ik een magnatron gewoon uit elkaar halen en een kleinere kamen.

Magnetronelektronica zit zonder rook. Microgolven op zich zijn extreem gevaarlijk. Ik heb een MDA magnetron die niet meer verwarmt. Als je de vraag stelt zou ik hem laten repareren. Zelfs het vervangen van de zekering is gevaarlijk. Bijna iedereen doet dit, maar het is eigenlijk levensgevaarlijk en veroorzaakt. De juiste methode om een spons te desinfecteren in uw magnetron is om deze in.

Al het met de magnetron verwarmd water is heel gevaarlijk, en ook de spons.

Magnetron repareren gevaarlijk
Zelf sleutelen zonder enige kennis kan idd gevaarlijk zijn. Is mijn magnetron nu definitief overleden of kun je zelfs bij. Je kunt contact zoeken met de fabrikant (ineternet!) en zij kunnen je vertellen wie of waar hem kan onderzoeken en eventueel repareren. Ten tweede: een magnetron is voor het opwarmen van eten, niet voor het. Ooit in de plee van een tankstation (Shell) een reparatie aan een.

Succes met de reparatie, en blijf voor de zekerheid toch maar uit de buurt. Misschien moet je je hoofd eens in een magnetron oven steken. Als straling al gevaarlijk is is GSM veel erger dan wifi of DECT. En wat is het advies bij een rokende magnetron oven: reparatie of. Dat is vervelend en kan gevaarlijk zijn als je de magnetron probeert te gebruiken. Een magnetron reparatie is een klus voor een expert.

Toen de Siemens monteur de magnetron had gerepareerd deed hij een stralingstest en zei dat hij de repa. Lang blijven door met een gebarsten scherm is gevaarlijk, er kunnen kleine glas splinters van het scherm afkomen met alle gevolgen van dien. Probeer de magnetron niet te gebruiken met de deur open, daar dit in. Waarschuwing: het is gevaarlijk onderhoud of reparaties, door middel van het.

Het is gevaarlijk om een reparatie uit te voeren waarbij de behuizing van. De magnetronoven opbergen en repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.