dinsdag 17 januari 2017

Old english bulldog kennel

Engelse Bulldog kennels in Nederland. Op marktplaats zijn onder de naam tibben farm dogs nog. Deze OLD ENGLISH BULLDOGS zijn gezond, atletisch en vrij ademend.

Old english bulldog kennel
Onze pups krijgen derhalve ook een officieel erkende O. Alles draait om onze bullen en natuurlijk het kunnen helpen. Pups uit een stabiele omgeving, niet van kennelhonden maar Bullen die als huisdier leven. Pups die bij ons worden geboren, slapen eerst in alle rust met hun mama in een aparte ruimte.
Old english bulldog kennel
De pups krijgen derhalve ook een officieel erkende OTBA e. Willingham richtte Chadde JoliCoeur de Renascence Bulldog Kennel Club op genaamd RBKC.

Kijk onder pups om te zien of wij een nestje verwachten of hebben. Welkom op de website van de hobbykennel "Soleil Bulldogs". Deze hobbykennel was eerder bekend onder de naam. De Leavitt lijn van David Leavitt, de Hermes lijn van Linda Hermes & Brian Miller, de Victorian Bulldog van Ken M. Samenwerkingsverband tussen verschillende bulldogfanaten uit het oosten des lands. Beide ouders komen uit geteste ouders en hebben een stamboom. Pups die opgroeien in een huiselijke sfeer(dus geen kennel honden).

Old english bulldog kennel
Al onze engelse bulldog pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een.

Old english bulldog pups te koop van eigen fok. Onze uitzonderlijk mooie old english bulldog dekreu staat ook ter beschikking om. Wij zijn al jaren verknocht aan de engelse bulldog. Dussboel Kennel is een hobby kennel. De pups zijn vrijblijvend te bezichtigen bij old English bulldog fokker het Hezehof.

Bekijk hier al onze old English bulldog pups te koop op foto en op video. De enige kennel die ik hiervan vind is bullseye bulldogs in. Met trots kan ik melden dat mijn kennelnaam. Is wat grover gebouwd en heeft een.

Wij hebben een passie voor de Old - english bulldog. English Bulldog Stichting Nederland), EKC (european Kennel Club) of in het. Kane the Destroyer en Darkenwalds Thunderbulls Diesel 10 pups geboren! Our kennel is located in Dresden, Ohio.

In partnership with Heavy Hitters Bulldogs, Dogface Kennels, and Best West Bulldogs. Our puppies are raised with children.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.