woensdag 18 januari 2017

Singer spoelhuis plaatsen

In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het. Het plaatsen van een spoel bij een naaimachine met een drop-in systeem en bij een naaimachine met een cb-grijper. Het spoelhuis moet opnieuw afgesteld worden.

Singer spoelhuis plaatsen
Zeker kan ik dat spoelhuis loshalen. Bij het inzetten of verwijderen van het spoelhuis moet de naald. Ik dacht dat een tip over het makkelijk plaatsen van het spoelhuis misschien wel.

De spoeldraad komt van het spoeltje dat onderin je machine zit.

Singer spoelhuis plaatsen
Als de spoel erin zit moet je de draad door de spanning van de spoelhuis twisten. Dat doe je als volgt: - beweeg de draad door een klein gleufje. Eerst doe je je op gespoelde spoeltje in het losse spoelhuisje en dan in de machine plaatsen. Het tweede systeem is een liggend spoelhuis. Een spoelinde naaimachine plaatsen Bijeen rechtstaand spoelhuis 1. Neemhet lipje van het spoelhuis en trek het naar je. SINGER SPOELTJES (10 stuks) SINGER spoeltjes, verpakking van 10 stuks. Singer spoeltjes niet deelbaar 10st.

Transparante spoeltjes, hoog model, vlak van onder en boven.

Singer spoelhuis plaatsen
Deze machines hebben geen spoelhuis maar een spoelbak, zie foto - Bernina, Pfaff en. In het spoelhuis zit een schuitje waar je een spoelklosje in kan doen. Abonneren op: Reacties plaatsen (Atom). Verwijder het spoelhuis door het klepje (a) vast te nemen en. Kunststof Anker spoeltje wordt gebruikt in spoelhuls zoals op de foto. De spoel vervang je in een handomdraai aan de bovenzijde.

Op dit plaatje zie je hoe de naald een lusje slaat om de spoeldraad en. Zorg er ook voor dat de spoel goed opgewonden is. SKIP wat je doet als je eenmaal de spoel in het spoelhuis plaatsen. Hierdoor kun je deze eenvoudig en snel in het spoelhuis plaatsen. De RH-127 van Brother heeft een horizontale spoel, die snel en gemakkelijk te plaatsen is.

De Brother RH127 is dus handige naaimachine die. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Easy spoelsysteem : spoeltjes volmaken zonder de draad uit de naald te halen. Drie ingebouwde draadafsnijders: voor het naaien, spoelen en plaatsen van.

Beginnen met naaien is met deze naaimachine is eenvoudig door de horizontale spoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.