woensdag 3 mei 2017

Insnijding

Gleuf 2) Groef 3) Incisie 4) Inham 5) Inkeping 6) Inkerving 7) Insectie 8) Insnede 9) Jaap 10) Kartel 11) Keep 12) Kerf 13) Kip 14) Kloof 15). Gymnastische stand of insnijding in een rok of hemd, steenslag ook (5). Men spreekt van het insnijden van punten door hoek- of richtingsmeting en ook wel van voorwaartse en achterwaartse insnijding.

Insnijding
Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Vorig artikel: INSNIJDEN Volgend artikel: INSNIPPEN. Zoek woord insnijding heeft eén resultaat.
Insnijding
Welk lidwoord (de of het): "de insnijding " of "het insnijding ", wij helpen je graag.

Aagtendijk voor de spoorweg Beverwijk-Uitgeest. Geschreven door Redactie Oneindig Noord-Holland. Soms komt men daken tegen waar alle fouten die gemaakt. Insnijding is essentieel voor goed renovatie-advies.

Een inslijping in de baard van de sleutel. Bij een traditionele sleutel is voor elke insnijding de afstand naar de aanslag en de diepte gespecificeerd. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Viele übersetzte Beispielsätze mit " insnijding " – Deutsch-Niederländisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen.

Insnijding
De insnijding (incisura interlobularis), welke de bovenste en onderste kwabbe. Bij het uitzagen van het zijdelijk gedeelte der onderkaak zonder het gewrichts- uitsteeksel, moet de insnijding tot blootmaking van het been op eene.

Nederlands - Spaans op Glosbe, online woordenboek, gratis. Het dieper worden van en dal door de eroderende werking van een stroom. De zone in een bodemprofiel waar de uitgespoelde. De Operateur maakt met de bistouri eene insnijding. Volgens LEDRAN zou telkens eerst de insteek moeten gemaakt worden, opdat men zich zou kunnen overtuigen, dat er geen. De operatie wordt begonnen met in de huid eene insnijding te maken, welke de lengte van twee duimen hebben en naar de rigting der haren loopen moet. Voorwaartse insnijding is het door hoekmeting vanuit minstens twee in coördinaten bekende punten het berekenen van de coördinaten van een afgelegen punt.

De eerste vertoont de insnijding der S. Masoepoe hellende hoogvlakte van puinmateriaal, waarop langs den linker oever de. Ik verkoos deze insnijding te doen op geleide van mijnen vinger. De door vele Engelsche Heelkundigen en ook door J. CLoQUET verkozene wijze, is eene waterpasse insnijding, welke begint aan de zamenvoeging der lippen. Bepaal de "bladrandinsnijding": Hoe zijn de insnijdingen en de uitsteeksels van de bladrand?

Many translated example sentences containing " insnijding " – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.