maandag 29 mei 2017

Smoothie banaan aardbei

Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen. Door de toevoeging van de yoghurt en de banaan is deze smoothie iets. Smoothies zijn er in allerlei varianten.

Smoothie banaan aardbei
Ook als ze je zelf maakt, kun je oneindig afwisselen qua ingrediënten. Toch blijft yoghurt de meest gebruikte basis voor. De aardbei banaan smoothie is een klassieker onder de smoothies.

De meeste mensen hebben vaak genoeg van deze heerlijke verfrissende. Deze verfrissende smoothie geeft net dat beetje extra energie om de dag door te komen. Een heerlijk zoete smoothie op basis van banaan, aardbei, yoghurt en honing. Soms komen er smoothie recepten voorbij op Beautygloss.

Mijn favoriete smoothies zijn groene. Pel de banaan en breek hem in stukken. Een bekende (en favoriete) versie is de aardbei met banaansmoothie. Probeer dit eens als je aardbei met. Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd.

Aardbeien smoothie zorgt op een lekkere manier dat je genoeg groente en fruit eet! Je zal je gezonder worden minder kwalen hebben meer energie krijgt. Als je trek hebt in een snel en gezond ontbijt of tussendoortje is deze Zuivelvrije Aardbei Banaan smoothie je nieuwe beste vriend. Deze plantaardige smoothie met aardbei, banaan en spinazie is lekker én gezond. Doe het sinaasappelsap, de aardbeien en de bananen met yoghurt en de honing in.

Verdeel de smoothie over vier glazen en steek in elk glas een dik rietje. Heerlijke smoothie en lekker snel gemaakt. Deze gezonde ontbijtsmoothie van Peanutbutter and Peppers maken we met Griekse yoghurt. De yoghurt in combinatie met het fruit wordt het. Vanochtend maakte ik voor deze heerlijke ontbijt smoothie. Ontkroon de aardbeien en pel de banaan.

Voeg alles samen in de Blender en voeg een glas water toe. Tip: het leuke aan dit recept is dat je eindeloos kunt variëren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een smoothie bowl van mango met blauwe bessen en granola? Zelfs in de morgen heb ik zin om in de keuken te staan (niet elke dag hoor, maar wel regelmatig) en sta ik vaak eventjes vers fruit te snijden om heerlijke. SMOOTHIE AARDBEI & BANAAN KLEIN.

Spinazie vind ik, omdat het in vergelijking met andere groenten zeer rijk is aan vitaminen en mineralen, een ideale groente om aan mijn. Wil je er een drinkontbijt van maken? Zie hieronder een recept van een energierijke en lekkere smoothie !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.