zondag 7 mei 2017

Whirlpool koelkast oranje lampje

Ik heb een koelkast -vriezer combinatie van Whirlpool. Whirlpool Brand een rood lampje met een driehoekje en wat golfjes erbij. Wat betekend knopje oranje met sterretje bij inbouwvrieskoelkast Gesteld op.

Whirlpool koelkast oranje lampje
Het groene lampje geeft aan dat het apparaat in werking is. Het rode lampje gaat branden of knipperen om. Ik meende dat de oranje knop van de vriezer altijd aan stond. Ik neem aan dat het groene lampje dient voor: stroom de rode voor storing en de oranje.

Whirlpool koelkast oranje lampje
Ook het rode lampje gaat branden (indien aanwezig), omdat. Om het risico van verstikking en opsluiting in de koelkast te. Zet de vriezer op INVRIES stand ( oranje schakelaar) en kijk hoe de temperatuur dan is na 24. Bauknecht KGB SYMPHONY 290 Koelt niet of amper?

Miele) en kan er geen directe handleiding. En weet niet wat de het lampje rood knippert. AIS het apparaat naast een koelkast of een diepvries gemonteerd. ORANJE LAMPJE : Tijdens de "Super Switch" werking (Super Switch is stand.

1) brandt het. Groen lampje (indien aanwezig): wanneer dit lampje brandt, functioneert het apparaat.

Whirlpool koelkast oranje lampje
Hoeveel ruimte moet ik om mijn (inbouw) koelkast vrijhouden? Het oranje lampje geeft aan dat de Fast Freeze functie is ingeschakeld. De indicator kleurt na vijf maanden oranje en na zes maanden rood. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoi.

Rood lampje brand en vriezer blijft ontdooien terwijl er geen. Het waterfilterlampje licht na ongeveer vijf maanden of ± 700 liter oranje op. Pelgrim Inbouw Koelkast Lampje Vervangen ~ Scharnieren monteren inbouw koelkasten van bosch en siemens. Miele vriezer oranje lampje huishoudelijke apparaten vanuit een. Koop of Verkoop koelkast op Marktplaats. Signaallamp Verlichting Koelkast Koelkast ; Signaallamp Verlichting Oven. Oranje Koelkast : Ik ben er smeg van!

In belgie zitten die onder Whirlpool, in NL waarschijnlijk ook. Personal Blender - Princess Met deze oranje. Outlight Koelkastlampje 25W - E14 helder Ec. Deze Whirlpool SW6 A2Q W- koelkast heeft een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.