dinsdag 27 juni 2017

Boordstof kopen

Uitgebreid assortiment boordstof voor een scherpe prijs. Deze elastische boordstof is gemaakt van een mooie gladde kwaliteit. Boordstof is een rond gebreide stof met een ribbeltje. Deze stof word hoofdzakelijk gebruikt voor afwerking aan hals en manchetten.

Hier vind je snel de juiste boordstof voor je zelfgemaakte kleding. Glitter boordstof - Marine met brons. Groot assortiment boordstof, verkrijgbaar in vele kleuren. Top kwaliteit voor een scherpe prijs, voordelig thuisbezorgd. Ideaal voor afwerking van kleding of als tailleband. Story Book Baby Bonnet from crafter Alicia Paulson of the Posie Gets Cozy craft blog. You can buy the pattern to make the bonnet at her webshop:.

Op zoek naar hipsters van Sloggi, Sapph, Esprit e. Goedkope stoffen in talloze kleuren en hippe prints en boven de €50 gratis verzending! Fijne winkel, mag graag hier mijn stoffen kopen. Het is uitstekend om bv halsuitsnijdingen of mouwuiteinden mee af te werken. Gebreide boordstof wordt rondgebreid en gebruik je voor boordjes van mouwen, truien, enzovoort. Met natuurlijk ook veel uni boordstof van topkwaliteit.

Online te bestellen bij Het Kleine Winkeltje. U kunt de stof kopen door het aantal meters in te vullen per halve meter. Bestel het eenvoudig online of kom langs in onze stoffenwinkel in Den Bosch! Grote hobby en handenarbeid winkel in Almere Stad met ruim assortiment. Een rekbare tricotband is ideaal als je zelf een elastische boord aan een rokje of een sweater wil naaien, of als je een herstelling wil. Voor de halsboord kun je (gestreepte) boordstof kopen, dat zorgt voor een leuk sportief accent.

Ook onderaan de mouwen kun je boorden. Fournituren, Strijkapplicaties, Garen, Rits kopen, Biaisband, Katoen, Kant en Naalden van merken YKK, Gutermann en Schmetz. Je kan zelf berekenen hoeveel boordstof je nodig hebt adhv deze. Hopelijk zet ik jullie op het idee om ook een pakketje te kopen en zo vzw. Stof krimpt 5% bij de eerste wasbeurt. Deze boordstof is te koop per 10 cm.

De online stoffen en fournituren webshop met het grootste assortiment aan satijn in Nederland. Een webwinkel vol duurzame, ecologisch verantwoorde stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.