donderdag 31 augustus 2017

Naaipatroon tas met rits

Ontdek en bewaar ideeën over Tas naaipatronen op Pinterest. Sew Natural Blog: Tutorial: een Rits toevoegen aan je Tas. Naai gratis een schoudertas, handtas of een andere tas. Een makkelijk naaipatroon voor een makkelijke tas.

Tasje met rits om te maken van stof. Naaipatroon van Happy in Red voor een opbergtasje met rits. Zo raak je nooit meer iets kwijt in je tas. Maak je eigen tas met behulp van deze leuke naaipatronen.

De lange rits zorgt ervoor dat je alles er makkelijk in kunt doen en weer uit kun thalen. De leukste en origineelste tas maak je zelf! Naast deze tas patronen kun je ook een tas -sjablonen van het merk Clover. Lekker de stad in met je zelfgemaakte trendy handtas. Amsterdamtas - Eloleo; Blossom handbag - Sew mama sew; Buttercup bag - Made by Rae; Denim and leather tote. Boxtasjes, etuis, portemonnees, ritstasjes. Dit tasje heeft een vakje met een rits en een meer open vakje dat een beetje.

Leg de stof met de goede kant naar boven, leg er de rits met de. Voor naaipatroon tas shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. TIP: Zit het lipje van de rits in de weg tijdens het naaien? Het past volledig bij mijn omkeerbare tas die ik gisteren gemaakt heb. Ik had toen nooit gedacht dat de Vinktas een eigen leven zou gaan leiden. Regelmatig kom ik er eens eentje tegen: op de trein, in de koffietent. Het onderstuk is voor beide modellen hetzelfde.

Wil je zelf een mooie make-up tas maken? Beate van Be Pretty legt uit hoe je eenvoudig een mooi tasje kan maken en de rits mooi in kan zetten zonder lelijke. Let op dat de ritssluiting zich binnen deze stiksels bevindt, anders kun je later de tas niet meer open en dicht krijgen. DIY tutorial: Laptoptas met extra vak naaien. We hebben allemaal al de zelfgemaakte yoga tas van Herma bewonderd. Een mooie manier om jouw mat opgerold en schoon te houden op.

Een prachtige rugzak die niet alleen praktisch is (veel ritssluiting ), maar ook schattig, leuk en niet te schools. Het patroon van de eenvoudig te maken tas uit het vorige. Heb je geen blinderitsvoetje, dan werkt een gewoon ritsvoetje ook uitstekend. De tasjes sluiten met een rits en hebben een handvat.

Patronenwinkel - De online zelfmaakmode winkel voor naaipatronen. Door de uitwerking met een dubbele plooi, wordt. Knip één uiteinde van de rits en bedek het met een reepje stof. Je doet dat best biais-gewijs: eerst achterkant van de rits, dan naar boven. Deze tas is niet opgebouwd zoals een traditionele schooltas, maar is zo gemaakt dat.

Mind The Whale – Skip the Rope: naaipatroon kindershort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.