donderdag 31 augustus 2017

Zelfgemaakte tassen patronen

Neem je boodschappen mee in een zelfgemaakte tas. Fijn zelf tassen maken met deze gratis patronen voor tassen. Een tas die je zelf maakt is een tas die je graag gebruikt.

Zelfgemaakte tassen patronen
Je kunt je creativiteit laten zien met je.

Meer ideeën over Tassen naaien, Taspatronen en Tote tas patronen. Zelf tas maken van leer met simpel patroon - Hobby. Leer tassen naaien met de handleidingen van DaWanda. Nastja – DaWanda DIY tutorial: Eenvoudige tas met patroon naaien via DaWanda.

Een verzameling van allerlei gratis patronen. Handtassen, schoudertassen, reistassen, strandtassen. De leukste en origineelste tas maak je zelf! Jij het idee, wij de stof en toebehoren. Hier vindt je de juiste patronen en meer. Naaipatronen, zelfmaakmodetijdschriften en handwerkboeken van o. Zij verzamelt daar allerlei links naar (gratis) tassenpatronen en maakt zelf.

Naaipatroon, gratis, om bijvoorbeeld een trendy tas te maken met een simpel patroon.

Zelfgemaakte tassen patronen
Lekker de stad in met je zelfgemaakte trendy handtas. Twee stukken stof en een eenvoudig patroon, maar toch een fantastisch resultaat ! Voor zelfgemaakte tassen shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Wat is er leuker dan een mooie, zelfgemaakte tas ? Een patroon maken voor je eigen tas is een precies karwei, maar met de goede. Het patroon van de tas maken bijvoorbeeld. Spijkerbroek tas, met een nep leren bodem.

Achterin het boek vind je de patronen voor de 22 modellen in het klein. Granny Squares 30 Tassen om te haken - Een boek vol met patronen en projecten die een inspiratiebron zijn voor je zelfgemaakte tas ! Het is een patroon van Annie Unrein en erg praktisch! Tip om patronen te maken voor figuren: kopieer of print de afbeelding die je op je tas wil op een a4tje, snijd. Samen met een leuk patroon heb je met Soft and Stable alvast een begin. En dat je dan, stiekem best een beetje trots, kan zeggen: zelfgemaakt ! Ontdek de unieke, handgemaakte tassen van LoveLifeBag en Elize Been. Patroon : Blanche Barrel Bag - Swoon Patterns. Patronen op de stof tekenen en knippen.

Deze zelfgemaakte tas maakte ik niet zelf, maar werd gemaakt door deze fantastische madam. Je eigen zelfgemaakte boodschappentas is in! De docent heeft patronen en voorbeelden van diverse modellen. In Tassen maken de vrouw worden vele prachtige tassen gepresenteerd die.

Voor deze jurkjes heb ik een paar patronen gecombineerd, maar bij de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.