maandag 4 september 2017

Schuurpapier korrel 400

Watervast schuurpapier, geschikt voor het extra fijn finishen van hout, metaal, kunststof en polyester. Sencys schuurpapier droog en nat schuren fijn 400. Het schuurpapier met grove korrel kan worden gebruikt voor.

Schuurpapier korrel 400
Het GAMMA schuurpapier watervast middel k400 is schuurpapier van het GAMMA eigen merk.

Dankzij de korrel van middel formaat is het schuurpapier. Vergelijk 71 klus artikelen van de beste merken, o. Voor het schuren van grondlak, aflak en plamuur op hout, metaal en polyester.

Schuurpapier korrel 400
Ook vind je hier schuurpapier van het eigen merk maar ook 3M schuurpapier. Let goed op de korrelgrootte van het schuurpapier bij het maken van je keuze. Uitvoering: bijzonder stevig en flexibel latexpapier met gelijkmatig gestrooid siliciumcarbide (SiC). Goede hechting van de korrels, grote schuurkracht, hoge.

De grootste online leverancier van Optiek producten. Gratis verzending; Gratis advies bij jou in de winkel; 80% uit voorraad. Nat schuurpapier korrel 400, 10 vel. Kleine vellen watervast schuurpapier met korrelgrootte P400. Waterproof- schuurpapier - korrel-400 -23x28cm-per-10-vel.

Schuurpapier korrel 400
Schuurpapier P400 verpakt per 10 te bestellen op hpxtape. Groen droog schuurpapier voor het schuren van watergedragen lakken.

Kenmerken Inhoud: 1 zacht schuurpapier met een zachte stevige mousse achterzijde. Nuttig om in gaten en moeilijke vormen te schuren. PS11 WATERPROOF SCHUURPAPIER KORREL 400 PAK. Pakket van zeven vellen fijn tot zeer fijn schuurpapier.

Voor geverfde ondergronden, loopt niet vol. Fijn, voor de 1e verflaag en matteren. Delta schuurpapier met klittenband, geperforeerd Korrelgrootte 180 Hoekmaat 80. Door tijdens het schuren zowel het oppervlak als het schuurpapier nat te houden. Type: Schijf met klittenband; Korrelgrootte : 400 ; Aantal gaten: 8; Aantal in verpakking: 10; Diameter: 125 mm; Diameter en plaatsing van de gaten: Ø 125 mm.

Welke korrel kan ik het best gebruiken om fineer te schuren. Nat opschuren met 240 of 400, heel licht, alleen het stof moet glad. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Makita Schuurschijf 125 mm Korrel 400 White 10 st. Aluminiumoxide schuurvel met calcium stearaat Zeer geschikt voor: hout gelakt hout en lak.

Welk schuurpapier gebruiken jullie om de te spuiten delen zo glad mogelijk te maken? Toepassing: Wit schuurpapier voor het droog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.