maandag 4 september 2017

Stank koelkast achterkant

Aan de achterkant zit vaak een opvangbakje voor vocht uit de koelkast. Dit vocht kan erg bedorven zijn en een vieze lucht geven. Vreselijke stank, maar waar vandaan?

Stank koelkast achterkant
Waar kan in godsnaam deze stank vandaan komen? Betreft de stank afkomstig van koelkast.

Staat de achterkant van de koelkast ook bol ? Ik heb een zelfde probleem met die stank, eerst had ik een vermoeden van een dood beest. Kan het iets aan de achterkant van de koelkast zijn? Het is een inbouw, dus ik kan niet makkelijk bij de achterkant. Hoihoi,Ik heb laatst een koelkast gekocht (tweedehands). Moet de koelkast worden uitgemonteerd om de achterkant te.

De stank komt vanuit de hoek van de keuken die aan de muur grenst waarin. Condenswater uit de koelkast loopt via een kanaaltje in een. Onze koelkast stinkt sinds 1,5 week echt enorm! Ik heb de koelkast naar voren gehaald en zie aan de achterkant een.

Stank koelkast achterkant
Je trekt de koelkast open en er komt een hele nare geur uit. Bij koelkasten zonder no frost in het koeldeel is het normaal dat er water- of ijsdruppels op de achterwand van de binnenkant van de koelkast zitten. Volgens koelkastfabrikant Liebherr kan de stank diverse oorzaken. Ter plekke aangekomen was de stank inderdaad niet te harden en ging ik op.

Tussen het koelelement en de koelkast (aan de achterkant ) bevond zich een. Het lijkt mij wenselijk ook de achterkant van de koelkast te ventileren. Het is helemaal niet moeilijk om de achterkant schoon te maken: pak een. We hebben de koelkast en het vriezertje tot nu toe 5x schoongemaakt, maar de stank gaat er echt niet uit. Aan de voorkant zien de deurrubbers er vaak nog wel netjes en schoon uit, maar aan de achterkant zit vaak allerlei vuil die stank kunnen. Is je koelkast niet koud genoeg of bevriest je voedsel?

Wees gerust, het vocht op de koude achterwand kan aanslaan en bevriezen. Ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen van onze klanten is hoe het komt dat hun wasmachine stinkt. Klanten omschrijven de stank vaak als een muffe. Het water dat in het begin uit de koelkast komt, kan een slechte geur of smaak.

Bij een electrische oven adviseren wij het om de achterwand niet te laten verkleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.