zondag 28 januari 2018

Melkgeiten te koop gevraagd

Onze mooie, stoere en tamme bok ( melkgeit ) is te koop. Koop of Verkoop geiten te koop op Marktplaats. Euro voor de drie, inruil met dwerggeiten mogelijk. Te koop : Zeer courant geitenbedrijf met ca.

Goed lopend (biologisch) melkgeitenbedrijf te koop. Met grond, 700 geiten en inventaris en eventueel machines. Mijn voorkeur gaat uit naar bonte of plate bont of. Te toop gevraagd : 80 dubbelvrije (CL, CAE) biologische melkgeiten. Vermeld bij aanbod van geiten : geslacht, naam, kleur, geboortedatum. Scheltinga zijn geiten met lammeren te koop. In het Franse departement Indre staat een bedrijf met geiten en biologische akkerbouw te koop. Actueel aanbod Melkgeiten : Momenteel zijn er geen melkgeiten te koop.

Wereldwijd zouden er ongeveer 450 miljoen geiten zijn, verdeeld over een. Geiten zijn in staat om zich in sobere omstandigheden heel goed te handhaven en. ALGEMEEN: Het betreft hier een melkgeitenbedrijf met nieuw gebouwd, dubbel woonhuis. Het bedrijf wordt te koop aangeboden collegiaal met VBG- advies.

Melkgeiten te koop gevraagd
Vanwege veel bokjes die dit jaar geboren zijn, zoeken wij nu vier geitenlammeren van dit jaar erbij. Omdat we in Frankrijk wonen en ik in April. ZFL 26 : Geitenboerderij met Restaurant auteur(s) fam.

Daarnaast hebben wij interesse een biologische geitenboerderij op te zetten die toegankelijk is voor publiek met. We willen de gehele kavel gaan pachten of kopen. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, andere landdieren, geiten. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een. Hier zie je het aanbod van advertenties met geiten te koop aangeboden te koop in de rubriek Dieren en Toebehoren. Plaats zelf ook een advertentie met als.

Geiten zijn levendige, speelse, onderzoekende, nieuwsgierige, kieskeurige en sociale dieren. Ze zijn gemakkelijk te houden, maar wel in een kudde. Wij fokken jaarlijks met ongeveer 20 Nederlandse Bonte Melkgeiten in bruin- en zwartbont. Wil Bertens, 53 jaar, start een melkgeitenbedrijf. Samen met de nog later aan te kopen 375 geitenlammeren en een uitval van 4% zijn er straks ca.

Hier kunnen alle bontfokkers hun dieren te koop, te ruil of ter dekking aanbieden. Gedurende het gehele jaar is het een komen - en gaan van diverse geiten en bokken. Vaak krijg ik niet eens de tijd om er mee te adverteren omdat ze dan al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.