zondag 21 januari 2018

Onze taal app

Wat is de juiste spelling: APP, App of app ? En is het meervoud met een apostrof of niet? Het woord app is met kleine letters; het meervoud is. Ontwikkelaar Firm IT tekende voor de app. Deze week: taalverloedering tegengaan. Meer taalhulp vind je op taalunieversum. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene.

Onze taal app
Maar de Nederlandse versie van iMovie is al wel af, kijk maar in de Duitse App Store. Onze Oosterburen kunnen de app voor € 3,99 kaufen en.

Kennelijk wel, er veranderen zoveel regels in de Nederlandse taal en er komen ook. Het resultaat is een eigenzinnige top tien van taalapps voor uw iPad of. Download de gratis apps van Omroep Brabant. De stichting die zich al zovele jaren met liefde, enthousiasme en. Met een tijdschrift over taal, een website met nieuws en adviezen, boeken, een app en via sociale media. De app geeft antwoord op al jouw vragen op het gebied van de Nederlandse taal. Onze Taal app - Een cursus Nederlands is dat nodig?

Onze taal app
Deze app helpt je communiceren in een vreemde taal. Kenny is een leuke kleuter app om spelenderwijs te leren! Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. De gratis iPad- app Vogala is eind dit jaar te downloaden. Een interessante ontdekking over onze Nederlandse taal.

Die is namelijk ontstaan in Turkije en door boeren bedacht. Moszkowicz tot Tsjaikovski, en van Typhoon tot WhatsApp. De NOS-redactie volgt voor de spelling de website spellingsite. Graag met info over leeftijd en plaats of provincie.

Er is een Beter Spellen- app voor Android en Apple iOS. Je hoeft geen nieuwe account aan te maken! Voor kinderen met leesproblemen zijn deze Apps ontworpen. Dit is de Taalpagina voor studenten.

Veel informatie via één app : Onzetaal. Je zou misschien denken dat al dat telegraafstijl getyp naar elkaar niet bepaald bevorderlijk is voor onze taalvaardigheid, maar volgens de. Betekent dit ook dat we de taal op een andere manier gaan gebruiken of zelfs dat. Met sms, whatsapp en chats richt de schrijver zich over het algemeen op een.

Overzicht met onderdelen van de Nederlandse taal, onder andere spreekwoorden en stijlfiguren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.