maandag 22 januari 2018

Watergeweer

Waterpistolen koop je eenvoudig online bij bol. De coolste watergeweren vind je op bartsmit. Kies je favoriete Super Soaker of waterpistool en schiet iedereen nat. Beleef de ultieme zomer met dit coole F-55 watergeweer ! Je beleeft de leukste watergevechten met dit coole, gele watergeweer ! Met deze NERF Super Soaker Bottle Blitz ben jij de schrik van de buurt deze zomer! Watergeweer Met Draagbaar Reservoir. Vertalingen in context van " watergeweer ," in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het is maar een watergeweer, kerel.

Ik wil graag een waterpistool kopen voor mijn bijna 4-jarige zoon. Een groot reservoir is wel een voorwaarde want anders vraagt mijn zoon elke. Met dit watergeweer ben je er helemaal klaar voor! De knutselhandjes maken waterpistolen van lege schoonmaakflessen. Het watergeweer kan zowel naar boven en beneden als naar links en rechts bewegen. De maximale verticale beweging is tot 20°. De xxl super watergeweer zorgt voor veel water plezier. Heerlijk voor de kinderen om met dit waterpistool op elkaar te schieten en lekker nat worden in de zomer.

De tanks kunnen als een rugzak gedragen worden. De NERF Super Soaker Bottle Blitz is het ideale waterpistool! Een waterpistool is een stuk speelgoed dat geliefd is bij de jeugd. Het heeft meestal de vorm van een pistool en is vervaardigd uit kunststof. Speldorado verkoopt watergeweer voor petfles (Vedes) van het merk Vedes. Blus branden zoals Marshall, met dit waterpistool met rugzak van Paw patrol. Draag de tas op je rug, en hou de spuit in je hand. Dit waterpistool heeft maar liefst drie watertanks die je samen met circa 1,3 liter kunt vullen voor extra lang sproeiplezier!

De dubbele rugtank is met een slang. De Nerf Super Soaker Hydro Cannon is weer een krachtige met de hand gepompt watergeweer met een zeer sterke straal die 18 tot 20 meter ver schiet. Elk watergeweer wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering kan je dit ons.

Het moet zowat de natte droom zijn van elke jongere tijdens een warme zomer: een watergevecht aangaan met het grootste en sterkste pistool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.