donderdag 23 augustus 2018

Motor ombouwen naar bobber

Bij NL BoBBers is het mogelijk een motorfiets te laten bouwen die helemaal naar uw. Ik ben van plan om een Bobber te bouwen van een basis chopper. Ikzelf ben geïnspireerd door de ombouwkits van "bluecollarbobbers. Het laten bouwen van een bobber - Choppers. L&L is ooit begonnen als een onderdelen-winkel voor de eigenbouwer. We verkochten dus chopper en bobber onderdelen aan mensen die thuis zelf hun motor.

Hallo, Ik heb een aantal vraagjes over het bouwen van een bobber : - Wat is volgens jullie de beste basis voor een bobber ? Vind bobber in Motoren op Marktplaats. Oud achterlicht achterlamp motor hd brommer caferacer bobber. Tip 1: Koop geen half weggerotte motorfiets voor een paar tientjes als het je om de centen gaat. Zoek inspiratie op; doormiddel van afbeeldingen van motorfietsen en te gaan kijken. Yamaha SR500 Brat- bobber van Sjors. Voor een Metrische (o.a. japans italiaanse) motorfietsen hebben wij ook zeer veel. Bijv een Suzuki LS 650 ombouw naar bobber, of een BMW boxer twee. Wij bouwen elk type motorfiets in de stijl bobber of café racer.

Kawasaki vn800 classic bobber ombouw.

Motor ombouwen naar bobber
Elk type motorfiets kunnen wij ombouwen tot o. Deze motor hebben we omgebouwd tot een mooi circuit wapen met dikke. Bobber met power honda CB 750cc 16V motor met alle nodige documenten. Hoewel het een 900SS betreft, beschikt de motor over elementen van de. Geen race, cafe racer, bobber of chopper maar een crossmotor. Jouw Harley-Davidson is onze passie!

Bij ons vind je tweedehands Harley- Davidson motoren, maar wij kunnen je Harley-Davidson ook vakkundig verbouwen. Van standaard Harley naar een custom chopper. Nieuwe custom frames, nieuwe wielen, spatborden, een handgemaakte zadelplaat, en custom lederen zadel. Lehman Tramp ombouw en in two tone kleur gespoten! Wij waren een van de 100 uitgekozen motoren voor de Custombike beste. De bobber van Rene is verkocht en zal door ons op verzoek van de nieuwe. De streetbob is een behendige motor met goede stuur en rij- eigenschappen en is redelijk goed geprijsd ten aanzien van wat.

Als je je motor een Retro uiterlijk wilt geven, kan je je zadel. Ben je een motor aan het ombouwen en wil deze afmaken met een stoer zadel? Je kunt van iedere chopper een serieuze Bobber maken. Deze bobber in opbouw heeft mijn gedachten ineens doen veranderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.