dinsdag 23 oktober 2018

Condensator naaimachine

In korte tijd is mijn Husqvarna naaimachine 3x spontaan gaan lopen, gepaard. Elke keer was de oorzaak een geëxplodeerde condensator. De naaimachine doet het zonder condensator.

Condensator naaimachine
Het voetpedaal van een naaimachine regelt de snelheid van de motor. Als de condensator oud is, kan het de regulerende werking van het. Ik heb het zelfde euvel gehad met een Paff naaimachine.

De levering duurde drie dagen en in het weekend de defecte- en nog goede condensator vervangen door nieuwe en de naaimachine is nu weer volledig OK. Dan zit er nog een condensator (toch?) met de melding 0,1 microF. Ik schroefde de klep van het motorhuis en zag dat de condensator verbrand was. Nu moest mijn naaimachine naar de reparateur. Gespecialiseerd in Husqvarna naaimachines. Ook kortsluiting in de motor, dat heel vaak veroorzaakt wordt door het stuk gaan van een condensator komt heel.

Die condensator + weerstand staan over het eerste contact dat. Groothandel naaimachine condensator uit Chinese naaimachine condensator Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel ft kit,frequentie teller kit. Zoek meer Naaien Gereedschap & Accessoire Informatie over Naaimachine motor condensator 20 V, Hoge kwaliteit capacitor machine, Chinese capacitor.

Condensator naaimachine
Vind de fabrikant Industriële Naaimachine Motor Condensator van hoge kwaliteit Industriële Naaimachine Motor Condensator, leverancier en producten voor de. Diverse capaciteiten en voltages, allemaal tegen scherpe prijzen! De condensatormotor is de meest voorkomende eenfase-inductiemotor. Hij komt voor in ieder huis als circulatiepomp, brandermotor, wasmachinemotor, etc.

Ik zal de condensator er op laten en een frequentieregelaar waar de. Matson heeft een groot assortiment voetpedalen en snoeren voor je naaimachine. De kwaliteit is uitstekend de prijs is scherp. Accessoires en onderdelen voor alle huishoudelijke elektrische apparaten.

Gemakkelijk bezorgd of gratis af te halen in onze winkels. Ik beschik over een singer 533 en de condensator is kapot. Stel online je vraag in de rubriek Naaimachine reparatie en krijg online een. Husqvarna Classica 105 : In onze naaimachine is op de printplaat een. Naaimachines en Toebehoren, Gebruikt kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Ik heb een Huskvarna typ20 naaimachine gekocht waarvan de condensator ontploft is.

Nu is natuurlijk de vraag: wat is dit voor condensator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.