woensdag 24 oktober 2018

Draagbare kassalade

Kassalades zijn één van de belangrijkste onderdelen van een POS-systeem. Helaas hebben wij niets gevonden voor " draagbare kassa ". Kassa Casio SE- G1, zwart, standaard geldlade (5 munten, 3 biljetten), thermische printer.

Draagbare kassalade
Reda is leverancier van handmatige kassalades. Tegenwoordig zijn er talloze kassa -oplossingen die kunnen draaien op een tablet of.

Zettle geschikte printers en kassalades. Bonprinters kassabonprinter thermischeprinter incl. De kassalade K2 is een draagbare kassalade die uitgeklapt kan worden op locatie. Horeca kassa systeem met handhelds voor en door nederlandse ondernemers intuïtief en.

Bestel je kassa en geldmachines bij Manutan. Snelle levering, 3 jaar garantie en. Star Micronics SM-L200-UB40 draagbare Bluetooth… € 329. Geldlade Red-410 budget Manuele kassalade met drukknop opening. Af te sluiten door sleutel aan de voorzijde. Er zijn vaste printers, die perfect zijn voor je winkel, maar ook draagbare.

Star mPop (alleen iOS): Een vaste bonprinter, kassalade en barcodescanner in één. HioPOS touchscreen All-in-one kassasysteem gratis kassalade ! Wachtwoord: Voer wachtwoord in Inloggen Wachtwoord vergeten? Home Werkplek Artikelen voor contant geld Geldkisten en kassalades. Draagbare bankbiljettester met lamp. Gebruik een afschermkap voor de kassalade zodat een greep uit de kas. Met vaste en draagbare overvalknoppen kan de politie gewaarschuwd worden. POS van de Elektronisch geldlade Kassalade Koude Rolling van de Plaatkg. Goedkoop, snel, eenvoudig en zonder poespas.

Default - Right-angle - 1c3eeeeb-5af2-4e8c-8bb9-. Bescherm uw geld en waardevolle bezittingen. Pagers zijn draagbaar en voorzien van Licht- geluidssignaal en vibratie. Touch screen kassa computer, voorzien van Windows 10 Pro;.

Categorie: Kassa ; Conditie: Gebruikt. Functie: Wegen (7 eenheden), tellen, percentage wegen, totalisatie. De kluizen zijn te onderscheiden in draagbare boxen en modellen met een demontabele opstelling. De draagbare exemplaren worden doorgaans verankerd. Goedkope Kassa Lade POS Kassalade Vijf grids drie gedeelte van de cashbox met RJ11 interface, koop Kwaliteit scanners rechtstreeks van Leveranciers van.

Makkelijk te hanteren touch screen kassa systeem voor de retailsector zoals kledingwinkels of andere productenverkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.