woensdag 31 oktober 2018

Pelgrim vaatwasser knippert 2 keer

Het ledje van de start knop knippert continue twee keer snel. Het lampje brandt 2x, wat duidt op foutcode 2. Naar alle waarschijnlijkheid een lekke bodemplaat, tenminste dat baseer ik op andere informatie. Ik weet dat dit een storing aangeeft, alleen ik kan op internet en ook. Tijdens het piepen knippert het lampje twee keer kort, en daarna even niet, vervolgens weer twee keer kort en zo continu door. Na nog een paar keer proberen deed hij het weer, maar er blijft weer een. Pelgrim 935 geeft bij het aanzetten korte piepjes. Veel gebruikershandleidingen en installatievoorschriften zijn hier beschikbaar, als PDF. Tik het typenummer in om de handleiding te downloaden.

F31 Moduul storing control internet. Slecht contact op de vaatwasser timer zelf 3. Triac van de timer van de vaatwasser is defect. Wacht tot het indicatielampje uit gaat en het. Het indicatielampje blijft branden als de vaatwasser is ingeschakeld. Alle onderdelen van de filtergroep moeten minstens een keer per maand. Ledje bij de startknop gaat 9x knipperen en de pieper blijft piepen.

Voedelsresten in de vaatwasser kunnen zich ophopen en de filters, de sproeiarmen en de. Display lampje knippert en geeft aan dat het programma afgewerkt is. Controleer of er water uit de kraan komt. F2 wil zeggen dat er een lekkage naar de bodemplaat heeft plaatsgevonden.

Deze keer hoop ik via deze weg de machine weer aan de praat te krijgen. Neem contact met één van onze servicemonteurs op. Voortdurend knipperen van het controlelampje. Oorzaak: Dit zou een probleem zijn met verwarming.

Oplossing: Neem dan contact op met. On this page you can get: Dishwasher PELGRIM GVW580ONY manual - is available for free download. All information such as file size, preview picture. Auf dieser Seite können Sie: Geschirrspüler - PELGRIM GVW 592 Handbuch - steht zum kostenlosen Download bereit.

Alle Informationen wie Dateigröße. Natuurlijk zou ik ook wel een keer een andere keuken willen maar heb er helaas geen. Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat. Als je hem aanzet gaat het lampje knipperen en klinkt een pieptoon. Specificaties van de pelgrim gvw592rvs b-keuze algemeen garantie: 2 jaar. Een kookzone van 2 ,6 kW op een inductiekookplaat is dus in effectief vermogen. Ik heb een vaatwasser waarvan het indicatielampje blijft knipperen.

Vaatwasser Type: DW 12A++7TI Inbouwwijze:. NL Handleiding NL 3 - NL 25 FR Notice dútilisation FR 3 - FR 25 DE. Boven de timertoets gaat een lampje knipperen die aangeeft voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.