zaterdag 19 januari 2019

Slagerij pand te huur

Een slagerij moet aan strenge eisen voldoen. Dit komt door de strenge Europese wetgeving en eisen van de Voedsel en warenautoriteit (VWA). Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.

Slagerij pand te huur
Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen. We hebben 12 huurwoningen voor je zoekopdracht slagerij, met prijzen vanaf € 650. SLAGERIJ NIEUW VESTIGINGSPUNT TE EINDHOVEN.

Op uitstekende en strategische toplokatie vleesverwerkings bedrijfspand ca.

Slagerij pand te huur
Onder architectuur gebouwd bedrijfspand met vele disciplines, o. Deze goed gelegen slagerij in het centrum van Diever (Drenthe) is voorzien van alle benodigde apparatuur voor een succesvolle slagerij. Hinthamereinde 7, ruime sla- gerij met worstm. Bekijk alle winkels te koop en te huur in Neede op funda in business. Daarom hebben deze panden evenals in het thans geldende plan een.

Aan de Aert van der Goesstraat 34 te Den Haag bieden wij een slagerij te huur aan. Vind of bied uw tweedehands Bedrijfsruimten te huur aan op Speurders. Nieuwe winkel Tussen Meer: Slagerij Kaddour. Sinds drie weken is Centrum Nieuw-West een unieke slager rijker.

Slagerij pand te huur
FIOD werkzaam te zijn geweest werd hem de kans geboden weer het slagersvak te beoefenen. LEBO heeft het pand uitstekend opgeleverd. Binnenkort zijn de worsten van Brandt & Levie ook te koop in hun eigen.

De verbouwing van het tweeduizend vierkante meter grote pand is in volle. Voormalige slagerij te huur, gelegen in het commerciële centrum. Zeer ruim commercieel pand in neoclassicistische stijl gelegen. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website.

Winkelruimte te huur in de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland. Illustratie: foto van het te huur staande winkelpand in de Prins. Winkelpanden te huur Burgemeester Baumannlaan. Omschrijving pand : Te huur winkelunit Evertsenplein 82 winkelcentrum. Albert Heijn, Etos, Primera, Slagerij, Sjaans. Het huidige pand te Bunschoten-Spakenburg wordt gehuurd. Hier uw zoekertje toevoegen bij de rubriek naar keuze. De winkel is thans ingericht als slagerij bij interesse kan de gehele.

Te huur een bedrijfsruimte die erg geschikt is als opslagruimte of productie werkplaats. BEDRIJFSPAND HUREN STEENBERGEN Koperslagerij 10. Slagerij Van Guilik en Ma-Koi Swimming Jewels zijn aan de buitenzijde gevestigd. Het middelste deel is op moment van oplevering nog te huur.

Het bedrijfsgedeelte is eventueel ook tijdelijk te huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.