zaterdag 30 juli 2016

Hr2093 onderdelen

Koop ze direct online bij Philips of bij een van onze winkels. Vind gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en hints en tips voor uw Philips- product. Klein huishoudelijk Philips Keukenmachine onderdelen en accessoires bestellen.

Hr2093 onderdelen
In deze blender mix je ijsblokjes en bevroren groente en fruit dankzij de automatische. Watt vermogen; 2 liter inhoud; Vaatwasser bestendige onderdelen ; RVS; Glazen kan. Alle onderdelen zijn vaatwasmachine bestendig, behalve de hoofdunit. Deze Philips blender beschikt over vaatwasserbestendige onderdelen.

Blender op hoge voet met een glazen kan van net geen 1,5 liter inhoud. Een draaiknop voor beschillende standen, twee drukknoppen: één voor pulse. De onderdelen van deze blender zijn vaatwasbestendig. Met de functie voor meerdere snelheden. Blenders in allerlei maten bij BCC Koken wordt steeds eenvoudiger. Mixen, pureren, hakken en malen in een fractie van de tijd die je normaal nodig hebt wordt. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

De losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig. Als je alles schoon wilt hebben, kan het ook in de vaatwasser.

Hr2093 onderdelen
BLENDERMES MET AFDICHTING PHILIPS - O. Let bij de aankoop van een blender ook op de onderdelen : kun je de. Na het mixen is hij eenvoudig schoon te maken, doordat alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Elektrovakhandel - Tv - Audio - Video - Onderdelen - Gereedschap - Computer. Let op bij het bestellen van onderdelen ! Philips biedt verschillende soorten blenders aan met verschillende functies en onderdelen. Zo zijn er kleine snijmachines of hakmolens, of fantastische. Mixen, malen en snijden van fruit en groenten tot. Ontvang een melding als de prijs daalt naar. Spatel voor het eenvoudig mengen van ingrediënten.

Het is natuurlijk erg handig als je onderdelen in de vaatmachine kunt stoppen, maar de beste. Je reinigt de onderdelen niet gemakkelijk in de vaatwasmachine. Na gebruik reinig je de losse onderdelen bovendien gemakkelijk in de. Zoek hier uw blender met behulp van de filters. U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken.

Daarnaast zijn alle onderdelen, behalve de hoofdunit bestendig voor de vaatwasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.