zaterdag 30 juli 2016

Maststrijkinstallatie zelf maken

Je hebt een strijkbare mast, geen maststrijkinstallatie :) Zoals al aangegeven kun je die zelf maken (voor een enkele keer gebruiken) of eentje. Voor een maststrijkinstallatie heb je nodig:. MASTSTRIJKINSTALLATIE VOOR FRIENDSHIP 22.

Maststrijkinstallatie zelf maken
Uit het voorgaande blijkt dat op een eenvoudige wijze zelf een maststrijkinstallatie te maken is. Wie heeft een voorbeeld of ontwerp voor een maststrijkinstallatie voor een. Als we een hulpstukje voor op de mast kunnen maken waar we de giek met zijn slee op. Meestal blijft deze maststrijkinstallatie permanent op het dek liggen.
Maststrijkinstallatie zelf maken
En dus kwam het idee om een bok te laten maken.

Monteren van maststrijkinstallatie op zeilboot. Daarvoor is een maststrijkinstallatie gemaakt. Met RVS klemmen aan de voetrail maken. Het gereed maken van de installatie kost ongeveer een uur.

Dehler Delanta 80AK, Electrische maststrijk installatie. Wij kunnen in principe wel zelf strijken, maar alleen geeft dit zoveel gedoe dat we de kosten (50 tot 75 euro) daar wel voor. Omdat ik niet zeker ben dat ik mijn verzoek in het Nederlands duidelijk kan maken en het Duits van deze lezer van het kompas beter is dan het. Maststrijkinrichting maken ; Nieuwe verstaging voor een Dufour; Rollreefsysteem installeren; Maststrijkinstallatie repareren; Mastvoet reparatie en mastvoet vervangen.

Maststrijkinstallatie zelf maken
SBM, heeft hem zelf bedacht en gemaakt met een. Ontworpen en gebouwd door de jachtbouwer zelf voor eigen gebruik. Een goed hulpmiddel hierbij is een zelfhalende lier op het dekhuis, daar de. De optredende toleranties in de maten van de zeilen maken dat deze niet allemaal.

Als uw schip is uitgerust met een maststrijkinstallatie, dan zal in de meeste. De talie zelf heb ik al tweemaal vervangen in de afgelopen jaren. Zelf heb ik een 10 meter jacht met een 10 metermast en dat gaat zo prima. Onze Fox is uitgerust met een maststrijkinstallatie. Zelf tuur ik geconcentreerd met de lijn van de strijkinstallatie in de hand naar de windvaan bovenop de mast, waarvan. In de sluis komt een steward een praatje maken. We varen zelf een bejaarde Dufour van dezelfde lengte. Met een maststrijkinstallatie op de boeg en een stevige RVS mik op de spiegel is de mast.

Het uiterlijk heeft met traditie niet zoveel te maken maar met innovatie des te meer. Lithium accu van 200 Ah, een maststrijkinstallatie waardoor de mast zelf te strijken en te zetten is. We maken uit zijn snelle rekensom op. Voor de rest is het schip door Evert van casco af zelf afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.