zondag 31 juli 2016

Stoombakje magnetron

Ontdek de Microwave reeks van Sistema: een fantastische reeks kookproducten speciaal ontwikkeld voor de magnetron. Elk item uit deze reeks is voorzien van. Handige Sistema magnetron stomer om uw eten makkelijk mee te nemen en op te warmen in de magnetron. Met een normale magnetron kan je ook heerlijke groentes stomen waarbij alle. Je hebt ook speciale stoombakjes voor in de magnetron. Tap It Tap Stoomset voor de Magnetron (11 delig). Stomer Joseph Joseph M- Cuisine Magnetron Stapelbaar Oranje Stone (4-delig).

Geen pannen afwassen; Geen gebruik van olie; Snel! Een magnetron stoombak is erg goedkoop; Je kan eten wat je hebt bereid. En wie weet er goede recepten voor in de oven en magnetron ? In mijn stoombak voor de magnetron zitten ook geen gaatjes. Binnenin de stoombak vind je een plastic mandje waar groente, vlees en vis opgelegd. Giet na het koken overtollig water uit de stomer en laat de rijst nog ca. Snel en gezond je voedsel stomen in de magnetron. Met de magnetron stoombakjes behoud je de smaak van al je favorieten groenten.

Voor bladgroenten is dat altijd een zeer grote schaal, voor stevige groenten is dat een ondiepe, vrij ruime schaal.

Stoombakje magnetron
Ik heb een magnetron zonder stoomfunctie gekocht, ik had daar eigenlijk nog nooit van gehoord. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Gebruik voor smakelijke groente en visgerechten.

De magnetron is de zuinigste manier om eten klaar te maken én je behoudt makkelijk je vitamines. Je kunt alles wat je kookt of stoomt ook. Ja, je hebt magnetron stoombakjes die je zelf kunt vullen. Ik doe daar altijd van die voorgesneden groente en aardappels in. Veel mensen gebruiken de magnetron omdat hiermee de kooktijd enorm wordt verkort.

Echter, voor dit kookgemak betalen wij een flinke prijs. Ik hoorde gister op tv dat als je broccoli kookt de meeste vitamine in het water gaan zitten en we vaak dit water weg gooien. Nou is het dus beter om je broccoli. In een magnetron met stoomfunctie bereid je maaltijden extra gezond en smaakvol. Een combimagnetron met stoomfunctie werkt meestal met een stoombakje.

Om groente te stomen in je magnetron heb je een magnetron met stoomfunctie nodig. Je zet dan een stoombakje met water in de magnetron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.