zondag 31 juli 2016

Zanussi condensdroger zte170

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Soort: Condensdroger ; Capaciteit voor katoen: 6 kg; Capaciteit voor synthetica: 3 kg. Er brand geen lamp en lijkt alsof de droger geen stroom krijg.

Zanussi condensdroger zte170
Ik heb deze droger al een tijd en tot nu toe zonder problemen. Ik baal er alleen van dat ik altijd het waterreservoir moet leeggooien. Dat wil zeggen dat hij tijdens het. De wasdroger is stil en geeft een indicatie.
Zanussi condensdroger zte170
Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet.

De zanussi zte 170 droger doet van de de een op andere dag niets meer. De reverserende rvs trommel heeft een maximale. Type apparaat: Condensdroger ; Type belading: Voorlader; Soort apparaat: Vrijstaand. Nederlands model - ZTE170 - 2 jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Specificaties Elektronische vochtmeting. Drukknoppen voor lage temperatuur en verlengde anti-kreuk fase. Al meer dan 13 jaar betrouwbaar en goedkoop! ZANUSSI ZTE170 Droger - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.

Zanussi condensdroger zte170
Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie.

Met uitgestelde start en anti-kreukfase. De ledjes branden ook niet meer, wel nog spanning op de print. Onze droger doet van de eene op de andere dag niets meer. Ik ben zo als ik al hoor niet de enige met dit type zanussi condensdroger die niks meer doet omdat de printplaat kapot is. De machine is 2dehands en volledig nagekeken en getest, elke machine heeft lichte 2dehandse gebruikers. Heb je een nieuwe condensdroger nodig? Je stopt je vochtige was in de condensdroger, waarna er warme lucht door.

Zanussi ZTE170 condensdroger met GARANTIE. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Vervangen V-snaar zanussi zte170 wasdroger. Heb aan de achterkant een slang met slangenklem vast gezet en de slang in een syfon. Wij bieden gereviseerde printplaten aan van ZANUSSI, AEG EN ELEXTROLUX wasmachines en wasdrogers. De storing is als volgt; Het apparaat is volledig. Deze droger aangeschaft voor mijn oma. Zij woont in een oud huis met een steile trap.

CoolBlue bracht deze keurig naar de 1e verdieping en nam de oude mee. Zo goed als kreukvrije kleding, zo uit de droger : de automatische trommel die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.