donderdag 8 september 2016

Dierenasiel

DE databank van alle asiels in Nederland en Belgi en hun honden, katten en overige dieren. Alle dieren verdienen een nieuw thuis, sommige kunnen daar wel wat extra hulp bij gebruiken. Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben.

Dierenasiel
Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis- en adviescentrum op het gebied van honden en.

Zon en feestdagen gesloten voor bezoekers. Inzamelpunt oude mobieltjes voor stichting AAP.

Dierenasiel
Vanaf heden zijn wij voor stichting AAP een inzamelpunt voor oude mobieltjes en cartridges. Kom kijken voor een hond, een kat of een konijn als huisdier in het dierenasiel Goes. De dieren en onze medewerksters zijn blij met uw komst. Status: Ik wacht nog op een nieuw thuis.

Steun een dierenasiel en help verwaarloosde dieren! Toen Moppie bij ons werd gebracht was hij in zeer, zeer slechte conditie. Alle gezelschapsdieren in ons asiel zijn gechipt en volledig geënt. Poezen en katers zijn gesteriliseerd of gecastreerd.

Dierenasiel
Een dierenasiel is een (tijdelijk) onderkomen voor huisdieren die door omstandigheden geen vast onderkomen hebben. Dieren die worden gevonden of die zijn. Maak je een werkstuk of spreekbeurt over het dierenasiel ? De website van de Bibliotheek helpt je hierbij! In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Honden die vanuit ons dierenasiel geplaatst kunnen worden. Dalmatiër Pirat wordt met de dag verdrietiger in het dierenasiel. Het DOC-T is het opvangcentrum voor zwerfhonden en –katten uit de regio. In opdracht van de gemeente Tilburg wordt.

Bezorgde leden en vrienden van dierenasiel Crailo. SoundCloud cookie policyCookie policy. Onderstaande katten zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe baas. Deze week zijn er vijf katten geplaatst of besteld.

Wij zoeken een flexibel ingestelde medewerker. Kunnen ze na training aan een nieuw leven beginnen? Het voornaamste doel van het dierenasiel is de opvang van thuisloze dieren, meestal gezelschapsdieren zoals de. Als locatie zochten de initiatiefnemers een groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.